• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2021

12:12

SRBI, NISTE BOLJI OD HRVATA! Bosanac bez dlake na jeziku! Svađao se sa Francuzima zbog Orlova!

reuters

Fudbal

SRBI, NISTE BOLJI OD HRVATA! Bosanac bez dlake na jeziku! Svađao se sa Francuzima zbog Orlova!

Podeli vest

Srbija se plasirala na drugo uzastopno Svetsko prvenstvo pobedom protiv Portugala 2:1 u poslednjem kolu kvalifikacija

Orlovi su zauzeli prvo mesto u grupi i direktno se domogli Mundijala. 

Bivšeg selektor Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević kaže da nije iznenađen uspehom pulena Dragana Stojkovića.

Foto: Starsportphoto

 

Za mene ovo nije iznenađenje. Možda je iznenađenje pobeda protiv Portugala u Lisabonu, međutim to nije Portugal koji svi pamtimo. Malo koja svetska reprezentacija je u stanju to uradi. Morate da se naviknete na to da imate dobru reprezentaciju, baš dobru. Ne znam što vam je tu čudno? Srbija sada ima 20 fudbalera za koje možemo da kažemo da su klasa. Imao sam sukob s francuskim novinarima kada sam im rekao da samo Srbija ima tri kvalitetna napadača - kao što ima i Francuska - a to su Mitrović, Vlahović i Jović. To je retkost i blago. Morate da se  naviknete na to da druge reprezentacije sada u vama vide opasnog rivala, ekipu koja može da ih izbaci u kvalifikacijama ili na Svetskom prvenstvu - kazao je za Blic  Baždarević.

Foto: Reuters

 

Baždarević je potom upitan da li Srbija može da preuzme dominantan položaj Hrvatske na Balkanu.

- Takvi smo mi na ovim prostorima, odmah bismo do kraja. Morate čvrsto da ostanete na nogama. Hrvatska je dugo radila da bi postala vicešampion sveta. Nije se dogodilo preko noći. Dobri ste, ali mislim da je malo prerano da pričamo da ste bolji od Hrvatske. O tome često govorimo, volimo da preskačemo stepenice. Mundijal u Kataru je lepa prilika da se pokažete i dokažete - jasan je Baždarević.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milojko

pre 2 godine

Лепо човек ибјаснио,ми увек правимо исту грешку,пред свако првенство на које се квалификујемо ми их дижемо у небеса,а кад кикснемо онда и дрљвље и камење на њих,само нека наставе у том правцу и без превелике еуфорије..

Mate

pre 2 godine

U prijevodu, rekao vam je, da još trebate mnogo mlijeka da popijete, da se usporedite s Hrvatskom. 33 godine vam je trebalo da pobijedite neku veliku reprezentaciju. U tom vremenu, Hrvatska je bila 2 i 3 na svijetu, skoro cijelo vrijeme među top 15 na svijetu, od 14 velikih takmičenja, kvalificirali se na 12. Broj velikih kojih smo pobijedili, i to ne jednom, nego i više puta, i to upravo na tim takmičenjima a ne prijateljskim, je više nego što je Srbija dala golova. Trebali biste postati svjetski prvak u Kataru, pa da možete uopče da dozvolite da uđete u istu rečenicu s Hrvatskom, mada i tada ne bi bilo dovoljno da se uspoređujemo, jer biste trebali pokazati barem minimalni kontinuet. Bljesnu jednom u par desetlječa, prođu u zadnjoj minuti, i odmah euforija ko da im nitko ravan nije. I onda Hrvati nerealni.... Pa što bi onda govorili da ste na SP pobjeđivali i izbacivali Nizozemsku,Englesku, Njemačku,Italiju,Argentinu, Belgiju, Španjolsku, itd, itd i to po nekoliko puta... Da ne nabrajam druge...A ne dan danas se sječati jedne Njemačke prije 33 godine, koju ste na bunker dobili. Ovo čak nije više ni smješno. Razumijem da vam fali malo radosti i ohrabrenja, da podignete svoj tim, koji neshvatljivo ima loše rezultate, zaslužuju bolje, ali treba malo i realnosti, pobogu..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija