• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2021

22:07

UEFA NEMILOSRDNA PREMA GRIZMANU! Atletiko bez napadača protiv Milana!

Reuters

Fudbal

UEFA NEMILOSRDNA PREMA GRIZMANU! Atletiko bez napadača protiv Milana!

Podeli vest

Antoan Grizman je na utakmici protiv Liverpula u Madridu dobio crveni karton, a UEFA je sada donela presudu povodom tog incidenta kaznila Francuza sa dva meča neigranja umesto jednog

Grizman je već odradio svoj jedan meč suspenzije, a sada mu sleduje još jedan meč pauze protiv Milana. U Madridu su izuzetno nezadovoljni ovom odlukom!

Istina je da je start Francuza bio nemaran, direktno u vrat rivala, sudija ga je odmah isključio, ali  u Atletiku su u neverici, jer je istog dana i Zlatan Ibrahimović startovao na sličan način na meču protiv Porta, a kazna nije ista! I dalje se  se nadaju u Madridu da bi UEFA ipak mogla da bude blagonaklona prema Grizmanu.

Foto: Reuters

 

Stefan Savić će se vratiti za meč sa Milanom, ali je Grizman pod znakom pitanja...

Atletiko je u ovom momentu treći na tabeli sa četiri boda, jedan više ima Porto na drugom mestu, dok je Milan poslednjeplasirani sa jednim bodom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija