• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Radivojević

18.11.2021

16:22 >> 16:42

EKSKLUZIVNO ZA INFORMER.RS! KOJI IGRAČI ĆE PROFITIRATI PLASMANOM U KATAR!? Jedan od najpoznatijih agenata bez dlake na jeziku!

Starsportphoto

Fudbal

EKSKLUZIVNO ZA INFORMER.RS! KOJI IGRAČI ĆE PROFITIRATI PLASMANOM U KATAR!? Jedan od najpoznatijih agenata bez dlake na jeziku!

Podeli vest

Fudbalska reprezentacija Srbije se plasirala na Svetsko prvenstvo i žreb za to takmičenje je zakazan za 1. april naredne godine

Logično, svetska fudbalska javnost je sa velikom pažnjom propratila plasman Srbije u Katar, odnosno činjenicu da će Portugal, jedna od najjačih selekcija Evrope, morati šansu da traži kroz baraž.

Jedan od najuspešnijih i najpoznatijih srpskih agenata, Ranko Stojić, imao je zapaženu karijeru, čuvao je mrežu reprezentacije Jugoslavije, Partizana, Dinama i mnogih belgijskih klubova, a danas sa ponosom gleda na uspeh Orlova i selektora Dragana Stojkovića.

Foto: Starsportphoto

 

Iskren je Stojić, koji otkriva da nije verovao u plasman Srbije u Katar sa liderske pozicije!

- Biću najiskreniji! Izuzetno dobro poznajem Dragana, znam koliko je inteligentan i ambiciozan, ali sam bio ubeđen da ćemo otići na Mundijal kroz baraž! Mi smo savladali jedan Portugal, koji je prema mom mišljenju po potencijalu možda i kvalitetnija selekcija od Francuske! Kada pogledamo pojedinačno, Portugalci imaju jednu od najjačih reprezentacija na kontitnetu! Dovoljno je bilo pogledati evropsku štampu dan kasnije! Jedna od udarnih vesti bio je uspeh Srbije i baraž za Portugal. Svaka čast na tome i igračima i selektoru! Imamo izuzetno talentovan tim- rekao je Stojić za Informer.

Foto: Starsportphoto

 

Samo se nametnulo pitanje, ko od srpskih igrača i koliko može profitirati odlaskom u Katar, a ko bi bio bolji sagovornik od čoveka koji se godinama uspešno bavio transferima domaćih i stranih fudbalera?!

- Znate kako, u prvom momentu ne verujem da će neko profitirati! Činjenica je da će nas svi drugačije gledati. Treba biti realan, 90 i više posto selekcije čine igrači koji igraju u inostranstvu. Tek što su otišli preko, u obzbiljne sredine, podigli su nivo i sada je reprezentacija profitirala. Šteta što se naši klubovi ne ugladaju na inostrane, na ozbiljnost, organizovanost i sve što ide uz to. Kada bi barem 20-30 posto nacinalnog tima činili igrači iz domaće lige, e onda bi bilo profita i za naše klubove.

Foto: Starsportphoto

 

Ipak, uspeli smo od jednog od najuspešnijih menadžera u Srbiji, koji priznaje da je sada u "penziji" i da je sve prepustio sinovima, da saznamo ko bi najviše mogao da profitira od srpskih Orlova. Nije želeo da govori o konkretnim brojkama Stojić, ali je naveo nekoliko primera.

Foto: Tanjug

 

- Imamo jednog Vlahovića za kojeg znamo koliko vredi, ima naravno tu još dosta igrača koji igraju u ozbiljnim klubovima i čija je vrednost velika. Ipak, uzeću primer mladog Strahinje Pavlovića. On je odigrao u Lisabonu perfektan meč! Neobjašnjivo je da mu minutaža trenunto nije bolja, ali iz prve ruke mogu da vam kažem da za njega vlada ogromno interesovanje! Mog sina su zvali da se raspituju za njega iz ozbiljnih timova i on je već u fokusu mnogih! Sa druge strane imamo i Nikolu Milenkovića! On je perfektan profil za Premijer ligu i uveren sam da će vrlo brzo napraviti korak dalje, a igre u reprezentaciji će mu sigurno pomoći! Istakao bih još Gudelja! On nema dobar tretman u Sevilji, a izuzetno je zahvalan igrač i mislim da će mu igre u nacinalnom timu tek doprineti - zaključio je za Informer.rs Ranko Stojić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Da sam Dragan Stojkovic zabranio bi svako pisanje o trensferima do kraja SP u Kataru. To nas je uvjek kostalo , imali smo vise stete nego koristi.

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija