• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2021

10:06 >> 10:37

BJEKOVIĆ TVRDI! Niko neće biti zaštićen ako namesti utakmicu! Nisam iza sebe imao ni direktore, ni generale...

Starsportphoto

Fudbal

BJEKOVIĆ TVRDI! Niko neće biti zaštićen ako namesti utakmicu! Nisam iza sebe imao ni direktore, ni generale...

Podeli vest

Povodom informacije koja je kao bomba odjeknula da će Nenad Bjeković postati predsednik Fudbalskog saveza Srbije, oglasio se i on rekavši da se ne opterećuje oko toga

Nenad Bjeković, zamenik predsednika Fudbalskog saveza Srbije, jedan je od retkih koji se nije oglašavao posle velike pobede nacionalnog tima nad Portugalom, ali je sticajem okolnosti ovih dana u žiži javnosti!

Foto: Starsportphoto

 

- Uopšte se ne opterećujem funkcijom predsednika, ni bilo kojom drugom! Sve što sam u životu postigao - postigao sam zahvaljujući sebi. Kao igrač napredovao sam jer sam bio dobar na terenu. Kao trener – postavili su me kad sam imao 37 godina i bio najmlađi u istoriji Partizana i u staroj Jugoslaviji, a svi u fudbalu znamo kakve su trenerske veličine vodile klubove... Nisam iza sebe imao ni direktore, ni generale, sve sam svojim radom postizao. Na funkciji direktora bio sam 18 godina... Bio sam kandidat za predsednika Partizana i rekao svima: nađite jednog delegata da sam ga pozvao telefonom i da sam lobirao da glasa za mene... Sedeo sam, čekao .. nisam mrdnuo: „ako smatrate da treba da budem – napraviću ekipu“... Nisam želeo da me bilo ko gura... Što se Fudbalskog saveza tiče, ima još puno vremena... Nisam nikad lobirao, neću ni sada- rekao je Bjeković u intervjuu za "Sportski žurnal"

Foto: Starsportphoto

 

Upitan je može li Fudbalski savez u narednih ne samo četiri meseca do izbora, nego i u tom četvorogodišnjem mandatu, da nastavi kontinuirani uspon na svim nivoima?

- Ova reprezentacija u Lisabonu nije pokazala poslednju reč, tako generalno mislim i da Fudbalski savez može i mora da ide napred, reprezentacija mora uvek da ide na velika takmičenja, ali, ako se ne ode na neko, to ne znači da se radilo loše!

Bjeković smatra da su kladionice napravile ogroman problem fudbalu u svetu!

Foto: Starsportphoto

 

- Sigurno – jesu, nemam nikakvu dilemu, UEFA i FIFA ne bi se bavile tim problemom da je zanemarljiv.

Obećao je iskusni sportski radnik, kao predsednik FSS do izbora, a i posle toga ako bude izabran, da će  ako iz UEFA stigne faks s naznakom „sumnjiva utakmica... za istraživanje“ objaviti imena svih klubova i da nijedna prijava neće ostati u fioci?

Foto: Starsportphoto

Tekst potpisa

- Sigurno! Ma koji klub i koji rang bio, niko neće biti zaštićen - rekao je Bjeković za Sportski žurnal.

Podsetimo, na jučerašnjoj utakmici između Inđije i Crvene zvezde, navijači crveno-belih su negodovali zbog najave da će Bjeković biti predsednik saveza!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Janko

pre 2 godine

Ha..ha...pa koliko godina moramo gledati Bjekovića i Zečevića..Alo bre SRBIJO..JADN NAŠ FUDBALA..KOLIKO SAD NJEMU TREBA LOVE??? GDE SU MLADI ŠKOLOVANI SRBI..FUDBALERI..GDE JUGOVIĆ ILI...ko to nas opet pravi debilima. On obećava pa ŠTA JE TAJ BJEKOVIĆ RADIO ZADNJIH 10 DO 15 GODINA U FSS...BIO MASKOTA ILI GLAVNI LIK PROPASTI NAŚE LIGE...OMLADINO BEEEEŽITE IZ SRBIJE...OSTALI REPOVI LAŽNIH SRBA..OSTALU KOMUNJARAKI KADAR KOJI VOLI LOVU A NE SRBIJU

Avram

pre 2 godine

Čovek je prekomerno ostrašćeni partizanovac,fk Crvenu Zvezdu čeka težak period,biće spoticanja na svakom koraku,imamo negativan primer Šoštara u odnosu sa Crvenom Zvezdom u međunarodnom takmičenju,ti partizanovci,u velikoj većini,nemaju ni meru a ni osećaj za moral i sportski duh kada je Crvena Zvezda u pitanju.

NEBOJŠA

pre 2 godine

ти си ,бре,из партизана отеран као лопов и мафијаш,а ако ико зна што су и ко мафијаши ,лопови и преваранти,онда су то гробари.и згласати те могу само такви лопови мкао што си ти.то је као да коза ностра бира свог кума,јер претходни није ваљао.ДРЖАВА МОРА РАСПУСТИТИ СВЕ ОРГАНЕ ФСС И ЦЕО САВЕЗ.ДОВЕСТИ ЧЕЛНЕ ЉУДЕ И ОНДА ОНИ ДА ДАЉЕ ЧИСТЕ СМЕЋЕ,СВЕ ДО ЧИСТАЧИЦА.СВЕ ОСТАЛО ЈЕ ''00''

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija