• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.11.2021

22:27

MADRIĐANI NAPOKON PRESEKLI - JOVIĆ JE VIŠAK! Srbina TERAJU iz Reala! Blankosi spremili tri "BOMBE" za naredno leto!

Starsportphoto

Fudbal

MADRIĐANI NAPOKON PRESEKLI - JOVIĆ JE VIŠAK! Srbina TERAJU iz Reala! Blankosi spremili tri "BOMBE" za naredno leto!

Podeli vest

Real Madrid narednog leta sprema rekonstrukciju kompletnog tima

Ekonomska kriza ozbiljno drma evropske velikane, a koliko je situacija nezgodna za sve potvrđuje promena poslovanja jednog od najbogatnijih klubova na svetu - Real Madrida. Blankosi su do pre godinu i po dana bili u stanju da plate koliko treba za fudbalera, a danas ozbiljno gledaju ka igračima čiji ugovori ističu i koji bi mogli bez obeštećenja da stignu na Santijago Bernabeu. 

Po sličnom sistemu Madriđani su "ulovili" Davida Alabu koji je među Galaktikose stigao bez obeštećenja, ali je Real pristao na sve njegove uslove vezane za platu i potpisivanje ugovora. Ispostavilo se to kao pun pogodak, te će uprava na čelu sa Florentinom Perezom i narednog leta pokušati na isti način. 

Foto: Reuters

Prvi pik je Kilijan Mbape čiji ugovor sa Pari Sen Žermenom ističe za menje od godinu dana, u priči je i Pol Pogba, mada ga Italijani već "sele" u Juventus, a najrealnija opcija je štoper Čelsija Antonio Rudiger. Svoj trojici ugovor ističe poslednjeg dana juna 2022. godine i već prvog dana januara moći će da pregovaraju sa zainteresovanim poslodavcima, a prvi u redu stoji Real Madrid. 

Za početak, Antonio Ridiger ne pristaje na smanjenje plate u Čelsiju, štaviše, zahteva povećanje, dok Plavci odbijaju da ispune njegove uslove. Nemac je tokom godina u Londonu postao jedan od najboljih štopera, ali nema sumnje da bi njegov dolazak, iako najjefitniji, bio ogroman izdatak za kasu Real Madrida. 

Foto: Tanjug/AP

Kilijan Mbape će sigurno tražiti sumu koja bi ga napravila najplaćenijim igračem na svetu, Pol Pogba nije poznat kao "skromam", te bi i njegova plata bila astronomska i jasno je da na Santjago Bernabeuu "čistka mora da počne, a prvi na udaru je Luka Jović, prenosi "ABC". 

Plan Reala je da budžet bude rasterećen za 90.000.000 evra, a najveće olakšanje biće odlazak Gereta Bejla koji godišnje inkasira 28.000.000 evropskih novčanica. Marselo je naredni "na tapetu", on zarađuje 16.500.000 evra, a milion manje Isko koji je treći na "listi za odstrel". Ipak, Madriđanima će biti potrebno još zarade kako bi ispunili sve svoje želje. 

Na transfer listi će se, navodno, naći i Luka Jović, čija godišnja plata iznosi 10.000.000 evra, Marijano 9.000.000, Sebaljos 7.000.000 i Valjeko 6.000.000. Ukoliko svi oni napuste Madrid, Real bi dobio "lufta" u platnom budžetu i veći od 90.000.000 evra, a pritom bi od prodaje mogli da zarade i ozbiljniju svotu novca. Za kraj, moguć je odlazak i Edena Azara koji godinje prihoduje 28.000.000 evra. 

Jasno, sprema se potpuna rekostrukcija u Madridu narednog leta. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija