• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2021

09:13

"SVRAKE" KRENULE PO SRPSKOG NAPADAČA! Saudijici nude bogatstvo za Vlahovića

Reuters

Fudbal

"SVRAKE" KRENULE PO SRPSKOG NAPADAČA! Saudijici nude bogatstvo za Vlahovića

Podeli vest

Napadač Fiorentine Dušan Vlahović po svemu sudeći napustiće "ljubičaste"

Sa dva gola i asistencijom protiv Milana, srpski napadač Dušan Vlahović ponovo je oduševio fudbalski svet. 

Kako se bliži početak prelaznog roka, red za Vlahovića postaje sve duži. Engleski Njukasl novo je ime na toj listi koji po svaku cenu žele da dovedu napadača Fiorentine. 

''Svrake'' su poslale skaute na meč Portugalije i Srbije, i bili su zadovoljni onim što su videli, te sa sada nadaju da mogu da se dogovore sa Violom oko obeštećenja. 

Foto: Reuters

Vlahović u dresu Fiorentine

Njuksl je spremio oko 70 miliona funti za ovaj transfer, a s obzirom da Dušanu ugovar ističe na leto 2022. Fiorentina bi morala da razmisli o prodaji. Vlahović je ranije odbio novi ugovor i zimski prelazni rok biće poslednja prilika za njegovu prodaju, ako Italijani misle da zarade. 

Pored napadača, Njuksal će pokušati da dovede i dva beka, štopera i jednog veznog igrača. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija