• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2021

09:28

OSTAJE BEZ 800.000 EVRA JER NEĆE DA SE VAKCINIŠE! Bavarci besni na fudbalera!

ap photo

Fudbal

OSTAJE BEZ 800.000 EVRA JER NEĆE DA SE VAKCINIŠE! Bavarci besni na fudbalera!

Podeli vest

Fudbalera Bajerna iz Minhena Džošua Kimih biće kažnjen jer ne želi da primi vakcinu protiv korona virusa

Džošua Kimih trenutno je u karantinu, a u izolaciji je nakon što što je bio u kontaktu sa osobom pozitivnom na korona virus.

Kako tvrde u nemačkom velikanu, zbog toga što je Kimih odbio vakcinu klub nije dužan da mu isplaćuje novac tokom vremena provedenog u karantinu!

Foto: APphoto

 

Sada bi mogao da ostane bez skoro 800.000 evra. Tačnije, Bajern mu neće isplatiti 768 hiljada od predviđenih 20 miliona godišnje plate, a razlog za to je jednostavan - ne može da igra i trenira sa ostalim fudbalerima!

Kimih je bio deo reprezentacije Nemačke tokom novembarskog termina za kvalifikacije, a selektor Hansi Flik imao je tada velikih problema zbog korone. Univerzalac Bajerna je u četvrtak zvanično ispao iz kombinacije za meč protiv Augzburga u Bundesligi.

Foto: ap photo

 

Bavarci su poraženi na tom susretu, a klub je ogorčen na Džošuu Kimiha koji je prethodnih meseci iznosio kontroverzne stavove o vakcinama. Trenutno ne želi da se vakciniše ali je i  pored toga donirao određena finansijska sredstva za borbu protiv korona virusa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija