• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2021

13:16

KO POSLE OLEA? Legenda do leta! Ovo su glavni kandidati za novog trenera!

reuters

Fudbal

KO POSLE OLEA? Legenda do leta! Ovo su glavni kandidati za novog trenera!

Podeli vest

Posle poraza od Votforda 4:1, uprava Mančester Junajted rešila je da otpusti menadžera Ole Gunar Solskjera

Posle tri godine na Old Trafordu, Ole Gunar Solskjer napustio je klupu Mančester Junajteda. Njega će do daljnjeg menjati Majkl Kerik. 

Neće u Mančesteru mnogo žaliti zbog Olea, već će odmah krenuti u potragu za novim šef struke koji može da izvuče klub iz nezavidne situacije. Mančester ima novca i spreman je da plati, ali pitanje je ko bi u ovom trenutku preuzeo klupu.

Već se pominje nekoliko imena, međutim, moraće neko da vodi ekipu i dok se ne završi posao. Ta titula pripala je Majklu Keriku, igračkoj legendi i čoveku koji je osvojio pet titula Premijer lige, kao i jednu Ligu šampiona s ovim klubom. On će najverovatnije voditi klub do leta.

Podesećamo, primarna meta Junajteda je Zinedin Zidan. Francuz je od odlaska iz Real Madrida bez angažmana, a zbog dobrih odnosa sa Rafaelom Varanom i Kristijanom Ronaldom, i sam pokušao da dođe umesto Solskjera, Francuz bi mogao da razmisli o selidbi na Ostrvo. 

Foto: Reuters

Zinedin Zidan

Pored Zidana, engleski mediji navode da su u igri još i Maurisio Poketino, Brendan Rodžers i Erik Ten Hag. 

Argentinac je trenutno na klupi PSŽ-a, pod ugovorom je i on je najmanje realna opcija od ove četvorice, ali u slučaju loših rezultata u Parizu sve bi bilo otvoreno.

Rodžers je sa Lesterom uspeo da osvoji FA kup protiv Čelsija. Napravio je stabilnu ekipu koja je poslednjih godina u vrhu Premijer lige i možda bi on mogao da bude opcija ukoliko Zidan odbije ''crvene đavole''.

Foto: Reuters

Brendan Rodžers

Poslednji na listi je Ten Hag. Holanđanin sjajno radi svoj posao i navijači ga obožavaju, u Mančesteru ga vide kao nekog ko neguje Krojfov stil fudbala i veruju da bi on mogao da bude pravi čovek za njih. Ali da li je on spreman da napusti sređenu ekipu sa kojom beleži dobre rezultate i ode u poljuljanog velikana.  

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija