• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.11.2021

11:30

FIRENCA U TRANSU ZBOG VLAHOVIĆA! Navijači su ga pre samo nekoliko nedelja pljuvali, pretili mu...

Reuters

Fudbal

FIRENCA U TRANSU ZBOG VLAHOVIĆA! Navijači su ga pre samo nekoliko nedelja pljuvali, pretili mu...

Podeli vest

Srpski napadač Dušan Vlahović rešeta mreže, ali neće Fiorentina još dugo uživati u njegovim golovima

Dušan Vlahović najbolji je mladi napadač Evrope! Sa dva pogotka doneo je pobedu "ljubičastima" nad Milanom od 4:3 u subotu uveče u derbi meču 13. kola Serije A.

Ima deset golova u sezoni i izbio je na čelo liste strelaca italijanskog šampionata. Kad je reč o vodećim mladim golgeterima Evrope do 21 godine, posle Vlahovića najefikasniji je Erling Holand iz Borusije Dortmund sa devet golova, Kilijan Mbape iz PSŽ postigao je sedam golova, kao i Vinisijus Žunior iz Reala...

Foto: Reuters

 

Vlahović je drugi strelac u Evropi računajući čitavu 2021. godinu, pošto je postigao 27 ligaških golova. Od njega je uspešniji samo Poljak Robert Levandovski iz Bajerna sa 38 golova. Iza Srbina su Erling Holand sa 26, Lionel Mesi sa 24, Kristijano Ronaldo sa 21...

Slave "ljubičasti" Srbina, a preko samo nekoliko nedelja navijači su ga pljuvali i pretili mu. Vlahović je odbio novi ugovor, pa b već ove zime mogao da napusti Firencu. Klub  za napadača traži najmanje 80.000.000 evra, janso je i zašto.

 

- Ne znam kako će se ova priča završiti, ali Vlahović je stalno koncentrisan samo na teren. Svojim proslavama golova pokazao je da je usredsređen jedino na sadašnjost -  izjavio je trener Vićenco Italijano na RAI radiju.

Foto: Tanjug/AP

 

- Uživamo sa njim sada, nadajući se da će ostati skroman. Predodređen je za velika dela. Naš cilj bio je da dobro počnemo sezonu. Uživamo, ako se posvećenost igrača ne promeni, možemo da sanjamo velike snove. Ekipa zaslužuje pohvale jer je uspela da se adaptira na novi sistem, što nije lako - istakao je Italijano.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)
Live TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)

Kako tumačiti izjave zvaničnika koji su usledili nakon sednice SE? Ako se malo analizira obraćanje pojedinih ambasadora zaključuje se da je možda svet spreman za velike promene. Na temu donošenja sramne Rezolucije o genocidu u Srebrenici u specijalnom programu Informer TV govorili su politikolog Tijana Sorgić, analitičar Veljko Jovanović, predsednik saveza Srba u Francuskoj David Jakovljević, geopolitički analitičar Mihajlo Olujić, a uživo iz Minhena javio se i politikolog Vlasimir Vidić, dok se uživo iz Amerike javio novinar Dejan Jelača.

24.05.2024

20:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija