• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2021

15:04

LEGENDA DIŽE SRBINA U NEBESA! Vlahović je moćan, brz, snažan, uvek spreman za borbu...

Reuters

Fudbal

LEGENDA DIŽE SRBINA U NEBESA! Vlahović je moćan, brz, snažan, uvek spreman za borbu...

Podeli vest

Bruje Evropa danima o Dušanu Vlahoviću, koji je oduševio i legendarnog Italijana Kristijana Vijeria

Vijeri diže Srbina u nebesa, pa kaže da je uz Kilijana Mbapea i Erlinga Halanda najbolji mladi fudbaler na svetu.

U autorskoj emiciji "Bobo TV", gde u formatu podkasta sa Antonijom Kasanom, Nikolom Ventolom i nekoliko sportskih novinara komentariše fudbalske aktuelnosti, pričao je o Dušanu Vlahoviću i savetovao Bajern.

Foto: Twitter

Kristijan Vijeri

- Da sam na mestu Bajerna i da moram da zamenim Levandovskog, otišao bih po Halanda i Vlahovića. Napadač Fiorentine u Nemačkoj bi lako postigao 30 golova u sezoni. Igra odlično u klubu, a Vlahovićeva klasa u svakom meču dolazi još više do izražaja - rekao je Vijeri.

Potom je analizirao igru mladog Srbina.

- Vlahović je Srbin, a oni, kao Hrvati, Argentinci i Urugvajci se odmah i lako prilagođavaju na našu ligu. Temperamentni su i uvek spremni za borbu. Ako bi otišao u Juventus, tamo bi lako postigao 28 golova. Toliko je brz, snažan i tehnički moćan, da ostavlja utisak. Impresivan je, a igra Fiorentine mu prija i uzdiže ga. Gledajući njega i Harija Kejna, procenjujući potencijal i razliku u godinama, uvek uzimam mladog Srbina.

Foto: ap photo

Dušan Vlahović

Nastavio je Italijan da sipa komplimente na račun našeg napadača.

- Iako je očigledno da je napadač Totenhema trenutno spremniji, pred Vlahovićem je budućnost. Za mene su Dušan i Haland fudbaleri koje svaki vrhunski tim mora da ima. Od njih nema jačih. Kažu, Vlahoviću odgovara Serija A. Ja kažem, da je u svakoj ligi teško dati gol! Voleo bih da Vlahovića što pre vidim u Ligi šampiona!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija