• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2021

15:28

SAKIN TOP RASTERAO SVRAKE IZNAD EMIRATA! Arsenal LAKO izašao na kraj sa Njukaslom!

Tanjug/AP

Fudbal

SAKIN TOP RASTERAO SVRAKE IZNAD EMIRATA! Arsenal LAKO izašao na kraj sa Njukaslom!

Podeli vest

Fudbaleri Arsenala savladali su Njukasl sa 2:0 (0:0) u 13. kolu Premijer lige

Debakl protiv Liverpula razmrdao je izabranike Mikela Artete koji su se na Emiratima protiv Njukasla vratili na pobednički kolosek u Premijer ligi i zabeležili važan trijumf u borbi za izlazak na međunarodnu scenu - 2:0 (0:0). 

Njukasl nije imao nikakve šanse u Londonu da dođe do pobede, ali je posle prvog poluvremena izgledalo kao da Svrake mogu da otkinu bod Arsenalu. Domaći su napadali, bili konkretniji, ali opasnosti po gol Martina Dubravke nije bilo sve do starta drugog poluvremena. 

Foto: Tanjug/AP

Nuno Tavares je sjajno prošao po levoj stran, proigrao Bakajo Saku, a engleski reprezentativac rutinski je matirao Slovaka i doneo vođstvo Arsenalu. Meč je bio gotov deset minuta kasnije kada je rezervista Martineli iskoristio asistenciju Tomijasua i postavio konačan rezultat. 

Pokušao je Edi Hau izmenama da izazove reakciju Njukasla, boljitka u igri jeste bilo, ali Svrake nisu mogle da pronađu put ka golu Arona Ramsdejla. 

PREMIJER LIGA - 13. kolo

Subota: 
Arsenal - Njukasl 2:0 (0:0)
Saka 56, Martineli 66

Kristal Palas - Aston Vila 16:00

Liverpul - Sautemtpon 16:00

Norič - Vulvs 16:00

Brajton - Lids 18:30

Nedelja:
Brentford - Everton 15:00

Barnli - Totenhem 15:00

Lester - Votford 15:00

Mančester siti - Vest Hem 15:00

Čelsi - Mančester junajted 17:30

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija