• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.11.2021

07:10

NEMAC IMA PIK NA SRBE! Iz Lokomotive je OTERAO Nikolića, a iz Mančestera će MATIĆA!?

Reuters

Fudbal

NEMAC IMA PIK NA SRBE! Iz Lokomotive je OTERAO Nikolića, a iz Mančestera će MATIĆA!?

Podeli vest

Nemački stručnjak Ralf Rangnik uskoro bi i zvačno trebao da preuzme Mančester junajted

Era Ole Gunar Solskjera u Mančester junajtedu je završena, a na Old Traford dolazi novi "gazda"! Nemački stručnjak Ralf Rangnik trebao bi da bude kratkoročno rešenje za klupu Crvenih đavola, a u Premijer ligu stiže iz moskovske Lokomotive gde je obavljao funkciju sportskog direktora. 

Nemac je u Moskvi radio iza leđa Marka Nikolića i trudio se da otera sprskog trenera sa klupe Lokomotive. Na kraju je i uspeo, a po pisanjima engleskih medija na udaru Rangnika će biti još jedan Srbin. 

Navodno Rangnik ne računa na Nemanju Matića i planira da se rastane sa srpskim vezistom već na zimu. Nemac je prilikom pregovaranja sa upravom tražio određena sredstava za pojačanja, a iako su se navijači nadali "bombama" u Junajted bi prvo trebao da stigne pravi vojnik na terenu iz Bundeslige. 

Foto: Reuters

Vezista Lajpciga Amadu Haidara prvi je izbor novog stratega Mančestera za poziciju zadnjeg veznog. Rangnik je poznat kao trener koji voli mlade igrače i ne voli da preplaćuje fudbalere. Navijači su se nadali Deklan Rajsu za kog Vest Hem traži 100.000.000 evra, što je u ovom trenutku previše. 

Haidara je ponikao u rodnom Maliju i kao tinejdžer ga je primetio Salcburg. Pre dve sezone je prešao u "bratski klub" - Lajcpig, a za Bikove je do sada odigrao 99 mečeva i postigao deset golova. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija