• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2021

19:24

KUKAVIČKI PRISTUP "VELIKOG" MANČESTERA! Junajted šutnuo DVA PUTA na gol i osvojio BOD protiv Plavaca!

Tanjug/AP

Fudbal

KUKAVIČKI PRISTUP "VELIKOG" MANČESTERA! Junajted šutnuo DVA PUTA na gol i osvojio BOD protiv Plavaca!

Podeli vest

Fudbaleri Čelsija i Mančester sitija remizirali su 1:1 (0:0) u 13. kolu Premijer lige

Ozbiljno se Mančester junajted igra sa sopstvenim ugledom u svetu! Sve što je tokom godina gradio Ser Aleks Ferguson, raspada se kao kula od karata, a ni odlazak Ole Gunara Solskjera nije razbudio Crvene đavole. 

Vruću fotelju preuzeo je Majkl Kerik, ekipa je pokazala reakciju protiv Viljareala u Ligi šampiona i pobedila, nezasluženo, a večeras su Crveni đavoli antifudbalom pokušali da stignu do bodova na Stamford Bridžu! Na kraju su i uspeli pošto Čelsi nije uspeo da razbije bunker ispred gola Davida De Hee - 1:1 (0:0).

Bez suzmnje Čelsi je bio daleko bolji rival tokom prvih 45 minuta. Plavci su bili u totalnoj ofanzivi, opsedali gol Davida De Heu, ali se Mančester izuzetno branio. Jednu od najboljih utakmica u dresu Crvenih đavola pružio je Fred, Brazilac je nekoliko puta bio na liniji pasa i zaustavljao napade koji bi mogli da naprave problem Junajtedu. 

Iako je Čelsi bio daleko bolji rival, kiks Žoržinja omogućio je Junajtedu da povede na startu drugog poluvremena. Plavci su imali slobodan udarac, jedan od štopera Crvenih đavola je ispucao loptu na polovinu. Italijan se nije najbolje snašao što je iskoristio Džejdon Sančo i u situaciji jedan na jedan lako matirao Eduarda Mendija za svoj prvi pogodak u Premijer ligi. Bio je to prvi od dva šuta ka golu kamerunskog golmana.  

Nastavio je Čelsi da pritiska i posle primljenog gola, a odbrana Mančestera posustala je u 65. minutu. Posle velike gužve u šesnaestercu Aron Van Bisaka je srušio Tijaga Silvu, a Entoni Tejlor je odmah pokazao na penal koji je u gol pretvorio Žoržinjo. Mnogo prašine podigao je duel Baija i Ridigera koji je prethodio penalu, a na koji je VAR ostao nem. 

Najbolju priliku na meču imao je Antonio Rudiger u 97. minutu posle sjajne asistencije Kristijana Pulišića, ali je Nemac sa sedam metara poslao preko stadiona. 

PREMIJER LIGA – 13. KOLO

Subota

Arsenal – Njukasl 2:0 (0:0)
Saka 56, Martineli 66

Kristal Palas - Aston Vila 1:2 (0:1)
Guehi 90+5 – Target 15, Mekgin 86

Liverpul - Sautempton 4:0 (3:0)
Žota 2, 32, Tijago 37, Van Dajk 52

Norič - Vulverhempton 0:0

Brajton - Lids 0:0

Nedelja

Brentford - Everton 1:0 (1:0)
Toni 24pen

Lester – Votford 4:2 (3:1)
Medison 16, Vardi 34, 42, Lukman 68 – King 30pen, Denis 61

Mančester Siti – Vest Hem 2:1 (1:0)
Gundogan 33, Fernandinjo 90 - Lancini 90+4

Čelsi - Mančester Junajted  1:1 (0:0)
Žoržinjo 67 p - Sančo 50

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame!

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija