• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2021

08:29

SKANDALOZAN IZBOR! BIVŠI TRENER PARTIZANA OGORČEN! Mesi nije zaslužio Zlatnu loptu!

Fudbal

SKANDALOZAN IZBOR! BIVŠI TRENER PARTIZANA OGORČEN! Mesi nije zaslužio Zlatnu loptu!

Podeli vest

Lionel Mesi, fudbaler Pari Sen Žermena, ponovo je osvojio "Zlatnu loptu"

Sedmi put Argentinac osvaja prestižnu nagradu, a u trci za "Zlatnu loptu" pobedio je Roberta Levanodvskog koji je dobio "utešnu" nagradu za najboljeg napadača godine.

Nije se to svima svidelo. Nekadašnji reprezentativac Nemačke,  osvajač Zlatne lopte 1990. godine i bivši trener Partizana Lotar Mateus bio je besan.

Foto: Tanjug/AP

 

- U 2021. godina ima 12 meseci, a ne samo onaj u kom je Mesi imao najveći uspeh. Ja sam navijač Mesija, ali on trenutno ne blista na terenu. Iskreno, ne razumem ovaj svet. Uz svo poštovanje Mesiju i ostalim konkurentima, Levandovski je zaslužio nagradu - konstatovao je bivši trener Partizana.

Foto: Tanjug/AP

 

Još direktniji bili su novinari Bilda. Izveštavanje o dodeli Zlatne lopte završeno je naslovom:  "Skandalozan izbor! Levandovski tek drugi", uz nadnaslov: "Zašto ponovo Mesi?".

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija