• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2021

10:47

LINEKER SE SLAŽE SA MESIJEM! Dajte Robertu Levandovskom nagradu

Tanjug/AP

Fudbal

LINEKER SE SLAŽE SA MESIJEM! Dajte Robertu Levandovskom nagradu

Podeli vest

Bivši trener Partizana Lotar Mateo bio je ogorčen posle izbora za Zlatnu loptu, a i Geri Lineker smatra da je otišla u ruke pogrešnog čoveka

Argentinac Lionel Mesi, fudbaler PSŽ-a, sedmi put u karijeri osvojio je prestižnu Zlatnu loptu "Frans fudbala" za najboljeg fudbalera sveta.

Mesi je ove godine osvojio Kopa Amerika sa Argentinom, kao i Kup Španije sa Barselonom i pobedio ispred Poljaka Roberta Levandovskog iz Bajerna.

 

Foto: Tanjug/AP

 



Nekadašnji engleski golgeter i drugoplasirani u izboru 1986, čuveni Geri Lineker, složio se sa Mesijem koji je rekao da je nagradu trebalo dati Levandovskom. 

Mesi je u pravu. Dajte Robertu Levandovskom nagradu. Tako jednostavno i tako ispravno - smatra Lineker. 

Foto: Tanjug/AP

 

Treće mesto zauzeo je italijanski reprezentativac Žoržinjo iz Čelsija, četvrti je Francuz Karim Benzema iz Reala, peti još jedan Francuz Ngolo Kante iz Čelsija, dok je Portugalac iz Mančester Junajteda Kristijano Ronaldo završio tek na šestom mestu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija