• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2021

12:11

MIHA OVO NIKADA NEĆE ZABORAVITI MURINJU! Svađali su se, ali je bio uz njega kada je bio bolestan!

Fudbal

MIHA OVO NIKADA NEĆE ZABORAVITI MURINJU! Svađali su se, ali je bio uz njega kada je bio bolestan!

Podeli vest

Siniša Mihajlović, trener Bolonje, pričao je o Žoze Murinju pred utakmicu sa Romom u Seriji A

Srpski stručnjak kaže da su prijatelji ali nije oduvek bilo tako. 

- Murinjo je sjajan trener i odlična osoba. Prijatelji smo, razgovaramo često i veoma sam srećan što ću ga videti na utakmici. Skoro uvek mi se sviđao, samo smo na početku imali razmiricu. Bio je uvek uz mene, čak i u momentima kada sam bio bolestan, nisam to zaboravio. Dolazimo iz zemalja u kojima lojalnost dominira karakterom ljudi, tako da imamo nešto zajedničko -  rekao je Mihajlović i otkrio čega je došlo do svađe sa Murinjom.

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

- Sećam se da sam ga dobio sa Katanijom. Posle je rekao nešto protiv mene i ja sam rekao da ne mogu da pričam sa nekim ko nikada nije igrao fudbal na najvišem nivou. Na kraju smo to raščistili, ostali smo prijatelji. Kada sam postao deda napisao mi je da ne može da dočeka da se i njemu tako nešto dogodi. Rekao sam mu da uvek ima vremena da se postane deda.

Italijane je zanimao i odnos Siniše Mihajlovića sa fudbalerom Bolonje Markom Arnautovićem.

Foto: Tanjug

Marko Arnautović

- Mi smo dva Srbina, poštovanje kreće odatle. Obojica navijamo za Crvenu zvezdu. Srbi su inače bliski jedni sa drugima. On je lider, momci se osećaju snažnije kada je on na terenu. Treba reći da govori četiri ili pet jezika. Uvek ću očekivati mnogo od njega na terenu.

Bolonja je na deobi šestog mesta sa Juventusom, Laciom i Fiorentinom, dok je Roma ispred sa četiri boda više.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija