• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2021

23:13

NJUKASLOV HOROR SE NASTAVLJA! Derbi ZAČELJA bez pobednika- Norič odoleo na Sent Džejmsisu!

Tanjug/AP

Fudbal

NJUKASLOV HOROR SE NASTAVLJA! Derbi ZAČELJA bez pobednika- Norič odoleo na Sent Džejmsisu!

Podeli vest

Fudbaleri Njukasla i Noriča remizirali u 14. kolu Premijer lige - 1:1 (0:0)

Sent Džejmsis dočekao je nove vlasnike, novog trenera, ali rezultati su stari! Njukasl nije uspeo da savlada glavnog konkurenta u borbi za opstanak, na svom terenu, te će ekipa Edija Hoa posle 14 odigranih kola ostati na dnu tabele - 1.1 (0:0). 

Sa mnogo nadanja dočekali su u Njukaslu derbi začelja, ali se meč protiv Noriča posle samo devet minuta pretvorio u pravi košmar. Štoper domaćih Kiran Klark je na startu meča povukao Temo Pukija i zaradio direktan crveni karton, te je Edi Hau već u desetom minutu morao da menja čitavu filozofiju meča. 

Norič jeste bio bolji rival u narednih sat vremena, ali izabranici Dina Smita nisu uspevali da probiju bedem ispred Dubravkinog gola. Da stvar po Kanarince bude gora, Njukasl je na startu drugog poluvremena dobio penal nakon što je Bili Gilmor igrao rukom, a Kalum Vilson je to pretvorio u vođstvo za Svrake. 

Foto: Tanjug/AP

Nadali su se navijači na Sent Džejms Parku da bi gol Kaluma Vilsona mogao da sačuva čitav plen, ali je sve osujetio Temu Puki u 79. minutu. Finac je natrčao na loptu posle odbitka i postigao gol protiv omiljenog rivala. Puki je do sada postigao četiri gola protiv Svraka u Premijer ligi. 

Njukasl je sa sedam bodova zakucan za dno prvenstva, situacija u Noriču je za dlaku bolja. Nema sumnje da nas očekuje veoma uzbudljiv prelazni rok u Njukaslu, budući da tim koji Edi Hau ima na raspolaganju nije na nivou dovoljnom da se opstane u eliti! 

U drugom meču današnjeg programa Lids je golom Rafinje u 93. minutu iz penala savladao Kristal Palas. Pobeda nad Orlovima mogla bi da produži život Marselu Bjelsi na Elan Roudu budući da je Argentinac pod ogromnim pritiskom nakon slabog starta sezone.

PREMIJER LIGA - 14. KOLO

Utorak
Njukasl - Norič 1:1 (0:0)
Vilson 61pen - Puki 79

Lids - Kristal Palas 1:0 (0:0)
Radinja 93p

Sreda
20.30 Sautempton - Lester 

20.30 Votford - Čelsi

20.30 Vest Hem - Brajton

20.30 Vulverhempton - Barnli

21.15 Aston Vila - Mančester Siti

21.15 Everton - Liverpul

Četvrtak

20.30 Totenhem - Brentford

21.15 Mančester junajted - Arsenal 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija