• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.12.2021

19:08

SRBIN ŠALJE RONALDA U ISTORIJU! Vlahović do kraja godine ruši Portugalca!

Reuters

Fudbal

SRBIN ŠALJE RONALDA U ISTORIJU! Vlahović do kraja godine ruši Portugalca!

Podeli vest

Srpski fudbaler Dušan Vlahović (21) nastavio je golgetersku seriju na Apeninima

Napadač Fiorentine je sa bele tačke zatresao mrežu Bolonje za vredan trijumf svog tima u gostima (3:2), čime je stigao do 30. pogotka u kalendarskoj godini!

Naš reprezentativac postao je četvrti igrač u istoriji Serije A koji je pre 22. rođendana ostvario pomenuti učinak. Pre njega su to uspeli  samo bivši Interovi asovi Đuzepe Meaca (1930) i Antonio Valentin Angeliljo (1958), kao i Feliče Borel iz Juventusa (1933).

Foto: Tanjug/AP

 



Momak koji je ponikao u Partizanu ujedno se izjednačio s argentinskim ofanzivcima Ernanom Krespom i Gonzalom Iguainom, a ispred njega je sada samo Kristijano Ronaldo.

Portugalac je prošle godine u dresu "stare dame" uspeo da upiše 33 gola u Kalču. Vlahović će do kraja 2021. imati još tri utakmice da obori taj rekord, i to protiv Salernitane, Sasuola i Verone.

Foto: ap photo

Dušan Vlahović

- Srećan sam što je Dušan opet bio strelac. Malo su ga naljutile priče koje su se prethodnih dana pojavljivale u medijima oko njegovog transfera i nagađanja gde će nastaviti karijeru. Još jednom je dokazao da je skoncentrisan samo na teren i Fiorentinu - rekao je posle utakmice trener kluba iz Firence Vinčenco  Italijano.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija