• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.12.2021

20:01 >> 23:07

KRAJ ZA BLEDI MILAN! Real BOMBAMA uništio Inter! Nemci se iživljavali na Turcima! /VIDEO/

AP/Photo

Fudbal

KRAJ ZA BLEDI MILAN! Real BOMBAMA uništio Inter! Nemci se iživljavali na Turcima! /VIDEO/

Podeli vest

U poslednjem kolu grupne faze fudbalske Lige šampiona viđena je velika borba za pet poslednjih mesta u osmini finala, a odlučila su se i tri pobednika grupa

Plasman u nokaut fazu Lige šampiona su, uoči poslednjih okršaja obezbedili Ajaks, Bajern iz Minhena, Čelsi, Inter, Juventus, Liverpul, Mančester siti, Mančester junajted, Pari Sen Žermen, Real Madrid i Sporting.

Foto: Tanjug

 

Sa druge strane, mesto u osmini finala su tražili Milan, Atletiko Madrid i Porto, a razlog da se raduju imali su igrači Atletiko Madrida! Grizman je bio spasilac! Dao je gol Portu prvi od tri gola i pogurao svoj tim na drugu poziciju!  

Gubitnik večeri je definitivno Milan! Oprostili su se Zlatan Ibrahimović i drugovi od ovog sna!

 

Foto: reuters

 

Uprkos početnoj inicijativi Intera, Madriđani su poveli. Kazemiro je uputio centaršut, Rodrigo dodao do Krosa koji je poslao bombu za vođstvo Reala! U 36. minutu Luka Jović je je mogao da ugrozi gol Intera, ali je lopta pogodila spoljni deo mreže. Inter je preko Perišića i Džeka pokušao da pripreti, ali džabe! Nastavio je Real da napada preko Jovića, ali nije bio precizan kao u poslednjem meču! U 64. minutu Barela je isključen, pošto je posle kontakta sa Militaom zakačio defanzivca Reala.

Samo što je Asensio ušao u igru, upisao se u strelce! I to Bombom! Posle ove pobede, Real ide dalje kao prvoplasiran, dok Inter ide kao drugi u dalju fazu takmičenja. U drugom meču ove grupe Šahtjor i Šerif odigrali su nerešeno 1:1 , ali bez rezultatskog značaja! Šahtjor je poveo preko Fernanda pred kraj prvog dela meča, a Šerif je stigao do izjednačenja u 93. minutu preko Nikolova!

Dortmund je u grupi C ubedljivo savladao Bešiktaš sa 5:0, ali nije uspeo da obezbedi dalji prolaz, pošto je završio kao trećeplasiran, dok je Ajaks ubedljivo prvi, a Sporting drugi zbog gol razlike. 

Eliminisan je Milan ne samo iz najelitnijeg kontinentalnog takmičenja, već i iz svih evropskih takmičenja. Moglo je da bude drugačije pošto se Fikajo Tomori u 29. minutu igre upisao u strelce! A onda su im rapršili snove Salah i Origi u 36. i 55. minutu! U drugom meču grupe B Atletiko je slavio u Portugaliji protiv Porta sa 3:0. Grizman, Korea i De Paul su bili strelci za španski tim, a za Porto Oliveira! Ajaks je bez povređenog Tadića samleo Sporting 4:2! 

Dakle, Milan-Liverpul 1:2, Porto-Atletiko 1:3, Ajaks-Sporting 4:2, Dortmund-Bešiktaš 5:0, Real Madrid-Inter 2:0,  Šahtjor-Šerif 1:1

Ranije danas PSŽ je bio bolji od Briža 4:1, dok je RB Lajpcig pobedio Siti 2:1 i obezbedio Ligu Evrope.

 

 

LIGA ŠAMPIONA

 

Drugo poluvreme:

90+6 - Gol za Porto! Oliveira sa bele tačke!

90+3 - Ibegao je poraz Šerif! Na kraju 1:1 protiv Šahtjora, strelac je Nikolov!

90. minut - Sve je gotovo! Atletiko Madrid vodi 2:0 protiv Porta! Strelac je Korea! Liverpul je prvi u grupi B, Atletiko drugi, Porto treći, a Milan četvrti! Sada je i 3:0! De Paul!

81. minut - Brutalni Erling Haland je povisio na 5:0! Debakl Bešiktaša! 

79. minut - KAKVA GOLČINA Asensija! Bomba Španca! Vodi Real 2:0 protiv Intera!   Minut pre toga izašli su Rodrigo, Kros i Jović, a ušli upravo Asensio, Valverde i Dijaz.

 

 

78. minut - Goleada u Amsterdamu! Sada je 4:2 za Ajaks portiv Sportinga! Precizan za goste bio je Tabata!

74 - Crveni kartoni pljušte! Prvo je isključen Karasko u 67, a sada i Portov Vendel. Podsetimo, isključen je i Interov Barela.

68. minut -Gol!  Borusija se igra sa sa Bešiktašem! Vode Nemci 4:0, strelac je Haland!

64. minut - Inter ima igrača manje! Barela je dobio crveni karton! Real je u sjajnoj poziciji! 

62. minut - Još jedan gol u Amsterdamu! Vodi Ajaks protiv Sportinga 4:1, strelac je Stiven Berghuis! 

58. minut - Vodi Ajaks portiv Sportinga 3:1 golom Neresa!

55. minut  GOL! - Ateltiko je poveo protiv Porta! Strelac je Antoan Grizman. U Milanu sada Liverpul vodi preko Divoka Origija!

 

 

 

Madriđani su na korak do prolaska uz Liverpul, dok je Milan u gotovo bezizlaznoj situaciji! 

Foto: Reuters

 



Kako stvari sada stoje, dalje idu Liverpul i Atletiko.

53. minut - GOL! Vodi Borusija 3:0 protiv Bešiktaša! Strelac je ponovo kapiten Marko Rojs.

54. minut -  Druga šansa za Luku Jovića, nije uspeo Srbin da zatrese mrežu iz teške pozicije! 

51. minut - Fudbaleri Milana traže penal nakon što je Kesi pao u protivničkom šesnaestercu. Sudija ne reaguje!

Prvo poluvreme:

 

 

Kraj prvog poluvremena na svim mečevima! 

45+2 minut - U Dortmundu je Rojs precizan sa penala i to je 2:0 za Borusiju protiv Bešiktaša u kojem je "pocrveneo" Velinton u 43. minutu.

Duplira Borusija svoju prednost. Štoper Bešiktaša Velinton je isključen nakon starta.

42. minut - Gol i u Amsterdamu! Ponovi vodi Ajaks protiv Sportinga! Pogodak za 2:1 delo je Entonija.

42. minut - Gol! Šahtjor vodi protiv Šerifa! Fernando je strelac u 42. minutu! 1:0

36. minut - GOL!  Vilijams i Morton su kombinovali, a lopta je došla do Okslejda Čembrlejna. Raspalio je, ali se lopta nakon odbrane Menjona odbila do Salaha koji ju je prosledio u mrežu. Dakle, 1:1 u Milanu!

33. minut - Madriđani žale za penalom! Vinisijus je bio u prodoru nakon čega je pao u šesnaestercu, ali Brih je samo odmahnuo rukom!

 

 

29. minut - GOL! Malen je postigao gol za vođstvo Borusije protiv Bešiktaša! 1:0

29. minut - GOL! Tomori je doveo Milan u vođstvo portiv Liverpula! 1:0!

 

 

22. minut - GOL! Santoš je doneo izjednačenje Sportingu protiv Ajaksa! 1:1

20. minut - Nema golova u Portugalu, ali ima briga za Atletiko Madrid! Iz igre je zbog povrede u 13. minutu izašao Luis Suares. Ušao je Mateus Kunja.

 

17. minut - GOL! Fenomelani pogodak Tonija Krosa za vođstvo Reala protiv Intera! 1:0

Foto: printscreen

Trenutak kada je Kros postigao gol

11. minut - Naelektrisana atmosfera u Milanu! Sada su viđene čarke između Klopa i Piolija! Origi i Romanjoli su bili u duelu!

8. minut - GOL! Promena rezultata u Amsterdamu! Pao je prvi gol večeras! Sebastijan Ale je doveo u vođstvo Ajaks sa bele tačke protiv Sportinga. Postigao je svoj deseti gol u grupnoj fazi elitnog takmičenja. Tako je postao tek četvrti fudbaler koji je stigao do dvocifrenog broja golova pre eliminacione faze, a ujedno i prvi strelac ove sezone u grupama. 1:0

Od prvog minuta su srpski reprezentativci Luka Jović na terenu za Real, odnosno Marko Grujić za porto. 

Počeli su mečevi širom Evrope.

 

 

 

20:37 - Navijači Liverpula napadnuti su u Milanu!

 

 

20:35 - Kada je reč o učesnicima osmine finala iz grupe A tu je već odavno bilo jasno da će prvoplasirani biti Mančester siti, a sa drugog mesta će ići Pari Sen Žermen. PSŽ je bio bolji od Briža 4:1, dok je RB Lajpcig pobedio Siti 2:1

20:11 - Fudbaler Mančester junajteda i nekadašnji reprezentativac Srbije, Nemanja Matić, biće kapiten engleskog velikana na meču Lige šampiona protiv Jang Bojsa u sredu

20:09- Na "Santijago Bernabeu" se sastaju Real i Inter u meču bez rezultatskog značaja. Oba tima su obezbedila prolaz dalje, dok će Šerif u Ligu Evrope sa treće pozicije. Starter će biti srpski reprezentativac Luka Jović.

 

 

20:04 - Dušan Tadić, kapiten Ajaksa i reprezentacije Srbije neće biti u startnoj postavi večeras, jer ima problem sa leđima. Videće na zagrevanju hoće li moći da pomogne u nastavku.

LIGA ŠAMPIONA
6. kolo

Utorak

Grupa A
PSŽ - Klub Briž 4:1 (3:0)

Mbape 2,7, Mesi 38, 76 (p) - Rits 68

Lajpcig - Man. siti 2:1 (1:0)

Soboslaj 24, Silva 71 - Marez 77

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Grupa B
Milan - Liverpul 1:2(1:1)
Porto - Atletiko 1:3(0:0)

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Grupa C
Ajaks - Sporting 4:2(2:1)
Dortmund - Bešiktaš  5:0 (2:0)

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Grupa D
Real Madrid - Inter 2:0(1:0)
Šahtjor - Šerif 1:1(1:0)

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

20:00 - Dobro veče i dobro došli na lajv blog portala Informer.rs na kojem iz minuta u minut možete pratiti dešavanja sa utakmica Lige šampiona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17