• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2021

20:43

SLAVLJE JUVENTUSA! Čelsi u nadoknadi ostao bez prvog mesta /VIDEO/

Reuters

Fudbal

SLAVLJE JUVENTUSA! Čelsi u nadoknadi ostao bez prvog mesta /VIDEO/

Podeli vest

Utakmicama u Torinu i Sankt Peterburgu okončano je takmičenje u grupi H Lige šampiona

Fudbaleri Čelsija su u poslednjem kolu ostali bez prvog mesta u grupi. "Plavci" su u meču punom preokreta odigrali 3:3 protiv Zenita u gostima.

Prvi je mrežu zatresao Timo Verner u drugom minutu. Međutim, u završnici prvog dela su Klaudinjo i Sardar Azmun doneli preokret ruskom timu.

Izjednačenje gostima iz Londona je doneo Romelu Lukaku pogotkom u 62. minutu, a Verner je drugim golom na meču pet minuta pre kraja doveo Engleze na korak od prve pozicije. Ipak, Magomev Ozdoev je projektilom u četvrtom minutu sudijske nadoknade doneo bod Zenitu i tako poslao "bjankonere" među nepovlašćene timove pred žreb za osminu finala.

Kiks "plavaca" u hladnoj Rusiji je iskoristio Juventus koji se trijumfom nad Malmeom probio na prvu poziciju na tabeli grupe H.

"Stara dama" je slavila minimalnim rezultatom, a jedini gol na meču bio je delo Mojzea Kina koji je u 18. minutu pogodio metu.

Liga šampiona

6. kolo

Sreda

Grupa E

21.00 Bajern Minhen - Barselona

21.00 Benfika - Dinamo Kijev

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Grupa F

21.00 Mančester junajted - Jang Bojs

21.00 Atalanta - Viljareal

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Grupa G

21.00 Salcburg - Sevilja

21.00 Volfsburg - Lil

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Grupa H

Zenit - Čelsi 3:3 (2:1)
Klaudinjo 38, Azmun 42, Ozdoev 90+4 - Verner 2, 85, Lukaku 62

Juventus - Malme 1:0 (1:0)
Kin 18

Standings provided by SofaScore LiveScore

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija