• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2021

15:38

MIHINO VELIKO SRCE I PODRŠKA FERERU! Želim da ga POSETIM, mnogo mi ga je ŽAO!

Tanjug/AP

Fudbal

MIHINO VELIKO SRCE I PODRŠKA FERERU! Želim da ga POSETIM, mnogo mi ga je ŽAO!

Podeli vest

Srpski trener Siniša Mihajlović govorio je o Masimu Fereru pred duel Bolonje i Torina

Poslednjih dana Sampdorija je jedan od najtraženijih timova u Srbiji. Klub iz Đenove zainteresovan je za Dejana Stankovića, a nakon što se situacija smirila prvi čovek Sampdorije Masimo Ferero završio je na robiji. 

Srpski trener Siniša Mihajlović je po napuštanju selektorske pozicije ostao bez posla, a tada ga je u Italiji dočekao Masimo Ferero. Prvi čovek Sampdorije doveo je Mihajlovića u svoj klub, sarađivali su dve godine pre nego što je srpski trener otišao u Milan.

Mihajlovića je put kasnije odveo u Bolonju, a Fereru, pre nekoliko dana, u zatvor. Uhapšen je zbog zbog lažiranja bankrotstva jedne od svojih brojnih firmi. Lišavanje slobode nema veze sa poslovanjem Sampdorije. 

- Mnogo mi je žao. Veoma smo bliski i voleo bih da ga posetim ako je to moguće. Ne zaboravljam da me je tokom lečenja posetio nekoliko puta u bolnici - rekao je Mihajlović. 

Strateg Bolonje u još jednom segmentu pokazao je veličinu. Mihajlović je na utakmicu Bolonje pozvao Patrika Zakiju koji je dve godine proveo u zatvoru. Egipćanin je pohađao Univerzitet u Bolonji, a 7. februara 2020. godine uhapšen je u Kairu iz nepoznatih razloga. Zakija se pre nekoliko dana vratio u Italiju i dobio poziv Bolonje. 

- Zvali smo ga na naš stadion i u trening centar. Drago mi je da je pušten na slobodu - rekao je Mihajlović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku
Društvo

Vaskršnjom olimpijadom najmlađi obeležili praznik u Lešku

Crkvena opština Vračevska u Lešku je nakon Vaskršnje Liturgije u crkvi Uspenja presvete Bogorodice, organizovala Vaskršnju Olimpijadu gde su se deca takmičila u više kategorija najjače i najlepše jaje, najlepši crtež, a takmičili su se i u trčanju u kome su učestvovali osnovci, ali i bebe, puzeći do cilja.

05.05.2024

17:27

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija