• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2021

16:13 >> 16:23

MONSTRUOZNI VLAHOVIĆ NE STAJE! Novi gol Srbina!  Fale mu još SAMO dva da stigne RONALDA! /VIDEO/

Tanjug

Fudbal

MONSTRUOZNI VLAHOVIĆ NE STAJE! Novi gol Srbina! Fale mu još SAMO dva da stigne RONALDA! /VIDEO/

Podeli vest

Još jedan gol nestvarnog reprezentativca Srbije Dušana Vlahovića! Ovim pogotkom je fantastični Srbin stigao do kvote 31 u kalendarskoj 2021. godini i tako prestigao Ernana Krespa i Gonzala Iguaina što se tiče Serije A

Ponovo je Dušan Vlahović dokazao da je rasni golgeter! Nedotaju mu još samo dva gola da stigne Kristijana Ronalda, koji je postigao 33, 2020. godine za Juventus!  

Pogodio je gol Salernitane i nastavio da briljira ove sezone!  Trenutno je 2:0 za Fiorentinu na ovom meču! Srpski napadač duplirao je vođstvo svog tima u 51. minutu meča i sjajno je odreagovao kada je dobio loptu na dvadesetak metara od gola, solo akcijom izbebadio čuvara i golmana gostiju!

Sve je izvesnije da će Dušan Vlahović već na zimu napustiti Firencu i napraviti korak dalje u svojoj karijeri, a broj klubova koji su zainteresovani za srpskog napadača rapidno raste! 

Podsećamo, Vlahović je ove sezone (do ovog meča) postigao 15 golova na 17 utakmica u svim takmičenjima, a Fiorentina je pod njegovim igrama od ekipe za opstanak postala pretendent za Evropu! 

Foto: Tanjug

 

Trenutno je prvi na listi strelaca, dok je Ćiro Imobile drugi sa 13! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi
Hronika

Počinje suđenje lažnoj zubarki: Falsifikovala diplomu i prevarila 40 ljudi

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje Snežani Stević (48) koja je uhapšena početkom marta ove godine zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom i radila estetske i stomatološke zahvate u svom salonu lepote "BV Dental Estetic", a protiv nje podneta je i krivična prijava zbog falsifikovanja diplome.

03.07.2024

09:15

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija