• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2021

12:44

Navijači Reala i španski mediji na LUKINOJ STRANI! Hoće li JOVIĆ OVE VEČERI OSETITI ČARI VELIKOG DERBIJA?!

reuters

Fudbal

Navijači Reala i španski mediji na LUKINOJ STRANI! Hoće li JOVIĆ OVE VEČERI OSETITI ČARI VELIKOG DERBIJA?!

Podeli vest

U okviru 17. kola La lige, večeras od 21:00 Real Madrid će ugostiti Atletiko, a veliki rivali će bez sumnje prirediti gledaocima spektakl

Ljubitelji fudbala u Srbiji, ali i mnogi navijači Reala se nadaju da bi Luka Jović večeras mogao ponovo da dobije šansu od Krla Anćelotija! 

Foto: Reuters

 

Dugo je srpski napadač bio osporavan u Španiji! Nazivali su ga hladnim i arogantnim, brujali su i pisali da se ne slaže sa saigračima, ali ni to nije sve! Kritikovali su ga, pisali da se ne razume sa Zidanom, navijači ga nisu baš "mirisali" trpeo je uvrede, ali ni tu nije bio kraj Jovićevih muka! Krenule su da se ređaju povrde, njegova forma je uvek osporavana, a o disciplini i da ne pričamo.

Foto: Tanjug

 

A onda se sve okrenulo preko noći! Ključni momenat je bio kada se Karim Benzema povredo na Anoeti, i kada je Jović golom i asistencijom doprineo pobedi u ključnoj utakmici protiv direktnog rivala za vrh tabele. 

Krenuli su hvalospevi! Španski mediji su bili jednoglasni - Za samo nekoliko minuta, srpski napadač je pokazao više nego Azar i Bejl zajedno! 

Foto: Tanjug

 

Brzinski je pridobio navijače, dobio je srpski Orao šansu i protiv Intera, a ubrzo je dnevnik As  objavio da Luka više ne namerava da ode iz Reala, što je pre samo nekoliko sedmica navodno zatražio od svog menadžera Ramadanija i  ponovo su krenule priče oko njegovog odlaska! Sada se u sve umešao Milan, ali je situacija sada znanto povoljnija za Jovića! Bilo kako bilo, trenutno stanje na tabeli ne zahteva da se forsira Benzema, pa je ovo sjajna šansa za srpskog reprezentativca da ponovo dospe u centar pažnje! Naravno, ako mu Karlo Anćeloti dozvoli!

Mada, ako je suditi po njegovoj izjavi uoči meča, teško! Upitan je iskusni stručnjak pre utakmice o Benzeminom stanju.

- On je trenirao i spreman je, igraće - rekao je kratko Anćeloti. Ostaje nedoumica da li kao starter,. ili će ući sa klupe. 

Sa druge strane je i Dijego Simeone imao problema sa svojim najboljim napadačem. Luis Suarez je u pobedi nad Portom u Ligi šampiona izašao zbog povrede.

Foto: Tanjug/AP

 

- Biće u sastavu, ali ostaje da se vidi da li će biti starter- rekao je Simeone o Suarezu.

Foto: Reuters

 

Veliki madridski derbi igra se od davne 1929, kada je Atletiko postao profesionalni klub. U prvoj utakmici je pobedio Real, a i dan danas je "kraljevski klub" ubedljivo bolji! Ima slavna ekipa 146 pobeda, 68 remija i 69 poraza.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija