• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.12.2021

12:22

RONALDU NIJE DOBRO! Italija na nogama,  svi bruje o Vlahoviću i čekaju da sruši Portugalca!

tanjug/ap

Fudbal

RONALDU NIJE DOBRO! Italija na nogama, svi bruje o Vlahoviću i čekaju da sruši Portugalca!

Podeli vest

On je fenomenalan, monstruozan, srušiće Ronalda... Opet je srpski napadač Dušan Vlahović podigao Italiju na noge

Srbin je stigao do 32 gola u kalendarskoj godini, Luka Toni je preskočen, ostao je još samo Kristijano Ronaldo.

Savladala je Fiorentina Salernitanu sa 4:0 u okviru 17. kola Serije A, a reprezentativac Srbije, Dušana Vlahovića postigao je dva gola.

Foto: tanjug/ap

 

Ovim pogotkom je maestralni Vlahović stigao do kvote 32. gola u kalendarskoj 2021!  Nedotaje mu još samo jedan da stigne Kristijana Ronalda, koji je postigao 33, 2020. godine za Juventus! Još jednom naš as pokazao da je pravi "monstrum" ove godine.

Inače, Ronaldo je 2020. godine postao prvi igrač od 1961. godine koji je u jednoj sezoni postigao 33 gola u kalendarskog godini. Sada Srbin može da nadmaši Portigalca.

Foto: tanjug/ap

 

 

Italija bruji o Srbinu nakon nova dva gola i pošto ima sjajne šanse da nadmaši Portugalca.

Naš as je na naslovnoj strani  Gazete. Pet mečeva u nizu Dušan daje golove, a "Gazeta" piše da nije nemoguće, ako nastavi u ovom ritmu, da stigne i prestigne Ronalda. 

Foto: tanjug/ap

 

Pominje se da bi Arsenal ili Totenhem već u januaru mogli da plate Srbina između 70 i 80 miliona evra za Srbina. Ali, takođe ističe da bi Vlahovicu cena do leta mogla da poraste i na neverovatnoh 100 miliona evra. Mada, pitanje je ko bi bio spreman da izdviji taj novac za Vlahovića kome ugovor ističe za godinu dana.

Pored Gazea, Vlahović je među glavnim temama i na Tutosportu, Korijere de la Sportu... Svi čekaju da Srbin sruši Ronalda!

Vlahović sada ima samo gola manje od Kristijana Ronalda kada je reč o broju pogodaka u kalendarskoj godini, dao 33 2020. godineza Juventus, a do kraja decembra bi mogao da se probije na treće mesto večne liste. Ispred su samo Felis Borelo (dao 41 gol 1933.) i Ginar Nordal (dao 36 golova 1950. godine).

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija