• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.12.2021

14:23

BRUKA I SRAMOTA, PA NOVI ŽREB LŠ! Madriđani će biti BESNI! Pogledajte nove parove nokaut faze!

Fudbal

BRUKA I SRAMOTA, PA NOVI ŽREB LŠ! Madriđani će biti BESNI! Pogledajte nove parove nokaut faze!

Podeli vest

UEFA je zbog greške prvi put u istoriji ponovila žreb za Ligu šampiona

Pošto žreb koji je održan u 12 časova nije bio regularan, u 15 časova održan je drugi, ponovljen žreb za osminu finala Lige šampiona. 

Zašto je žreb ponovljen! Kuglica sa imenom Mančester junajteda nije se našla u posudi tokom izvlačenja protivnika Atletiko Madrida. UEFA je odlučila da poništi žreb i prvi put u istoriji njihovih takmičenja desio se ovakav skandal.

Foto: reuters

 

Nema sumnje, biće nezadovoljnih i bensih i posle drugog žreba, koji je na sreću bio regukaram. Ali, Real Madrid koji je u prvom izvukao Benfiku sada je dobio Pari Sen Žermen. 

S druge starne Mančester junajted igraće sa Atletiko Madridom, dok je Čelsi ponovo dobio najlakšeg rivala - Lil.

Gledaćmo još nekoliko zanimljivih duela, između Intera i Liverpula, a potom i Atletiko Madrida i Mančester junajteda. Dušan Tadić i Ajaks su sjajno prošli, pošto se sastaju upravo sa portugalskom Benfikom.

Foto: Reuters

 

Podsećamo, na žrebu u 12 časova greškom je Viljarealu dodeljen Mančester junajted, klub sa kojim su igrali u grupnoj fazi pa nisu mogli da se sastanu u nokaut fazi takmičenja.

Nakon toga su Španci dobili Mančester siti. Tada je nastao haos! Kada je za naredni par Atletiko Madrid izvučen kao nepovlašćeni tim, Mančester junajted je trebalo da bude među potencijalnim protivnicima. Ali, nije! Voditelj žreba ga nije stavio u posudu sa kuglicama! 

Junajted je tako preskočen tokom žreba sa Atletiko Madridom. Voditelj žreba nije uzeo kuglicu sa imenom Mančester junajteda. 

UŽIVO 

LIGA ŠAMPIONA, PAROVI OSMINE FINALA

PSŽ - Real Madrid

Inter - Liverpul

Viljareal - Juventus

Atletiko Madrid - Mančester junajted

Čelsi - Lil

Benfika - Ajaks

Sporting - Mančester siti

Salcburg - Bajern Minhen

15.07 - Iz Reala su inače tražili da se žreb ponovi od kada se dogodila greška, ali je UEFA odbila taj predlog.

15.05 - Uskoro počinje drugi žreb za osminu finala Lige šampiona

Povlašćeni timovi: Mančester siti, Liverpul, Ajaks, Real Madrid, Bajern Minhen, Mančester junajted, Lil i Juventus.

Nepovlašćeni timovi: Pari Sen Žermen, Atletiko Madrid, Sporting, Inter, Benfika, Viljareal, Salcburg i Čelsi.

Ovo su parovi koji su izvučeni na žrebu u podne

Pari Sen Žermen - Junajted
Lil - Čelsi
Sporting - Juventus
Inter - Ajaks
Salcburg - Liverpul
Atletiko Madrid - Bajern Minhen
Viljareal - Mančester siti
Benfika - Real Madrid

 Prve utakmice igraju se 15, 16, 22. i 23. februara, a revanši 8, 9, 15. i 16. marta. Finale je 28. maja u Sankt Peterburgu.

14.15 - Ne mogu da se sastanu klubovi iz istih zemalja i oni koji su igrali u istoj grupi ove jeseni, a nadamo se da ovoga put neće biti kikseva.

14.12 - Pratite uz Informer.rs žreb Lige šampiona za osminu finala takmičenja, drugi put danas.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija