• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.12.2021

10:49

DAO GOL ZVEZDI, NAVIJA ZA PARTIZAN! Ako Bog da, vidimo se na proslavi! Da moj gol donese titulu crno-belima! /VIDEO/

Starsportphoto

Fudbal

DAO GOL ZVEZDI, NAVIJA ZA PARTIZAN! Ako Bog da, vidimo se na proslavi! Da moj gol donese titulu crno-belima! /VIDEO/

Podeli vest

Fudbaleri Crvene zvezde ostali su bez tri boda protiv Radnika, na "Marakani" je bilo 1:1

 

Nakon što ih je ovaj tim pre nekoliko nedelja porazio na jugu Srbije (1:2), sada su crveno-beli bez celog plena ostali i na svom stadionu. A, ako Partizan ne kiskne protiv Metalca (sreda), mogao bi da umakne večitom rivalu na pet bodova.

Foto: Starsportphoto

 

Junak Radnika bio je Bogdan Stamenković, koji je u 83. minusredatu utakmice skrenuo glavom loptu u gol Milana Borjana.

Ne krije da navija za Partizan, na Instagramu je primao čestitke od navijača najvećeg Zvezdinog rivala i masovno ih delio sa svojim pratiocima. Svi su se podsetili njegove fotografije u dresu crno-belih.

Foto: Starsportphoto

 

Bogdan je u izjavi za Butasport.rs istakao kako bi voleo da njegov gol donese titulu Partizanu na kraju sezone.

- Pohvalio bih svoje saigrače koji su igrali dobro celu utakmicu, gol je bio samo šlag na torti. Moj san se ostvario, uspeo sam da dam Zvezdi i Partizanu gol. Još uvek ne verujem… Bilo bi mi drago ako bi moj gol doneo titulu crno-belima, ako Bog da, vidimo se na proslavi titule - rekao je Stamenković.

 

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!
Hronika

Ubica Aleksandra Šarca imao masku, crni kačet i crvenu jaknu! Svedoci opisali egzekutora člana "škaljarskog klana"!

Suđenje kriminalnoj grupi koju su, prema navodima optužnice Javnog tužilaštva za organizovani kriminal, formirali odbegli vođa "kavačkog klana" Radoje Zvicer i Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, a kojom je obuhvaćeno još 43 optuženih, nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu izvođenjem pisanih dokaza koji su prikupljeni protiv optuženih članova posle izvršenja krivičnih dela.

09.05.2024

17:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija