• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2021

14:02

OTKAŽITE KOLO DA SE PROČISTIMO! KORONA DIVLJA U PREMIJER LIGI! Trener na konferenciji saznao da mu je 13 ČLANOVA zaraženo!

Fudbal

OTKAŽITE KOLO DA SE PROČISTIMO! KORONA DIVLJA U PREMIJER LIGI! Trener na konferenciji saznao da mu je 13 ČLANOVA zaraženo!

Podeli vest

Novi soj virusa, Omikron, napravio je haos u engleskoj Premijer ligi

Treneru Brentforda na konferenciji za novinare saopšteno da su stigla još četiri pozitivna testa (već je bilo devetoro zaraženih).  To znači da bi Tomas Frank utakmicu sa Sautemptonom u subotu trebalo da priprema bez čak 13 ljudi (igrača i i članova štručnog štaba)

Strateg je prvo novinarima rekao da ima devetoricu zaraženih, ali mu je usred konferencije saopšteno da ih ima mnogo više!

 

 

- Mislim da bi trebalo odložiti celo kolo Premijer lige. Slučajevi kovid pozitivnih probijaju plafon u svim klubovima. Svi imaju probleme. Kada bismo odložili ovo kolo i utakmice FA kupa dali bismo svima nedelju dana, ili bar četiri ili pet da se pročiste. Da prekinemo ovaj lanac. U fudbalu je kontakt neophodan, fizioterapeuti moraju da rade sa igračima, zajedno smo u svlačionicama, zajedno putujemo, ne možemo baš da radimo od kuće- rekao je Frank.

 

 

Brentfordov meč s Mančester junajtedom je otkazan u utorak, u sredu je bio isti slučaj i sa utakmicom Barnlia i Votforda. dok za vikend na teren nisu mogli Brajton i Totenhem.

- Znamo da je važno da se fudbal igra, ali ako bismo odložili ovo kolo 100 odsto sam siguran da bi barem Boksing dej mogao da se održi po planu. Ovaj Omikron soj se širi kao požar širom sveta i treba da uradimo sve što možemo da ga izbegnemo. I mogli bismo kada bi zatvorili trening centre na tri do pet dana i onda opet krenuli- apeluje Danac.

Primera radi, Lesteru i Totenhemu nije dozvoljeno da odlože večerašnji meč. Na pitanje koliko TV prava imaju uticaj na takvu odluku uprave takmičenja Lesterov trener Brendan Rodžers je prilično otvoreno rekao: “Prilično sam siguran da je to u pitanju“.

Pomenuti strateg je ipak primetio i da se velikim klubovima češće izlazilo u susret, dok će Lester protiv Totenhema morati da igra bez najmanje 11 fudbalera!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija