• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

17.12.2021

16:29

Proveli smo NEZABORAVNE momente zajedno! Rastali se INTER i ERIKSEN! /FOTO/

Fudbal

Proveli smo NEZABORAVNE momente zajedno! Rastali se INTER i ERIKSEN! /FOTO/

Podeli vest

Fudbalski klub Inter i Kristijan Eriksen dogovorili su danas sporazumni raskid ugovora, šest meseci nakon što je danski internacionalac doživeo srčani zastoj na Evropskom prvenstvu

- Klub i cela porodica 'neroazura' žele Kristijanu sve najbolje u budućnosti- navodi se u saopštenju kluba. Iako se Inter i Kristijan sada rastaju, veza nikada neće biti prekinuta. Dobra vremena, golovi, pobede, proslava Skudeta sa navijačima - sve to će ostati zauvek u istoriji 'neroazura'", dodaje se.

Eriksen je u Inter došao u januaru 2020. godine iz Totenhema kada je potpisao četvorogodišnji ugovor. On je odigrao 60 mečeva i postigao osam golova za Inter i pomogao klubu da osvoji titulu u Seriji A prošle sezone.

- Proveli smo nezaboravne trenutke zajedno - stoji u objavi Intera na Instagramu!

Ovaj 29-godišnji fudbaler nije igrao otkako je 12. juna doživeo srčani udar na terenu tokom utakmice protiv Finske na Evropskom prvenstvu.

Eriksen ima ugradjen defibrilator, a italijanske zdravstvene vlasti zabranjuju igračima nastup ukoliko imaju ugradjen takav uredjaj, tako da će sada moći da nastavi karijeru u nekoj drugoj zemlji u kojoj su pravila drugačija.

On je nedavno nastavio sa treninzima u danskom Odenseu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija