• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

17.12.2021

23:53

DEBITOVAO ZA ENGLESKU, PA SE PREDOMISLIO! Defanzivac oblači dres afričke reprezentacije

Tanjug/AP

Fudbal

DEBITOVAO ZA ENGLESKU, PA SE PREDOMISLIO! Defanzivac oblači dres afričke reprezentacije

Podeli vest

Fudbaler Stiven Koker odlučio je da više ne nastupa za reprezentaciju Engleske i od sada će igrati za Sijera Leone, saopštila je danas Međunarodna fudbalska federacija (FIFA)

Koker, čiji je jedan od predaka iz Sijera Leonea, stiče pravo da igra na predstojećem Kupu afričkih nacija. Turnir počinje 9. januara u Kamerunu.

Sijera Leone je u grupi sa Alžirom, Obalom Slonovače i Ekvatorijalnom Gvinejom.

Za reprezentaciju Engleske odigrao je jednu utakmicu, u novembru 2012. godine, kada je postigao gol u porazu od Švedske 2:4. Pošto je to bila prijateljska utakmica, a Koker nije igrao takmičarski meč za Englesku, FIFA mu je dozvolila promenu selekcije.

 

Koker (29) je rođen u Engleskoj, gde je igrao za Totenhem, Jovil, Bristol, Svonsi, Kardif, Kvins Park Rendžers, Sautempton i Liverpul.

Takođe, nastupao je još za Dandi, kao i za Alanjaspor, Fenerbahče i Gazijantep, za koji trenutno igra na pozajmici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija