• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

18.12.2021

17:56

KOSTIĆEV AJNTRAHT MELJE I NE STAJE! Bilefld šokirao Lajpcig!

Tanjug

Fudbal

KOSTIĆEV AJNTRAHT MELJE I NE STAJE! Bilefld šokirao Lajpcig!

Podeli vest

Fudbaleri Ajntrahta pobedili su danas na svom terenu ekipu Majnca sa 1:0, u utakmici 17. kola nemačke Bundeslige

Jedini gol na meču postigao je Jesper Lindstrem u 35. minutu. Ajntraht je zabeležio sedmu pobedu u šampionatu i trenutno je peti na tabeli sa 27 bodova, dok je Majnc sada osmi sa tri boda manje.

Istim rezultatom slavio je i Union Berlin na gostovanju Bohumu, a strelac pobedničkog gola bio je Maks Kruze u 16. minutu. Union Berlin je šesti sa 27 bodova, dok je Bohum na 11. poziciji sa 20 osvojenih bodova.

Fudbaleri Hofenhajma i Borusije Menhengladbah odirali su nerešeno 1:1. Bril Embolo je u 35. minutu pogodio za vodjstvo Menhengladbaha, a izjednačenje i bod Hofenhajmu doneo je Kevin Akpoguma u 91. minutu.

Foto: Tanjug

 

Hofenhajm je četvrti na tabeli nemačkog šampionata sa 28 bodova, dok je Menhengladbah na 13. mestu sa 19 bodova. Fudbaleri Arminije pobedili su Lajpcig u gostima sa 2:0, a strelci su bili Jani Luka Sera u 57. i Masaja Okugava u 75. minutu.

Arminija je upisala treću pobedu u šampionatu, ali je i dalje pretposlednja na tabeli sa 16 bodova, dok je Lajpcig deveti sa 22 boda na svom kontu. Na utakmici Grojter Firta i Augsburga nije bilo golova. Augsburg je 14. tim lige sa 18 bodova, dok je Grojter Firt poslednji sa samo pet bodova.

Bundesliga, 17. kolo:
Lajpcig – Bilefeld 0:2 (0:0)
Sera 57, Okugava 75
Hofenhajm – Menhengladbah 1:1 (0:1)
Akpguma 90+1 – Embolo 35
Frankfurt – Majnc 1:0 (1:0)
Lindstrom 35
Bohum – Union Berlin 0:1 (0:1)
Kruze 16
Grojter Firt – Augzburg 0:0
18:30 Herta – Dortmund

Nedelja:
15:30 Frajburg – Leverkuzen
17:30 Keln – Štutgart

Petak:
Bajern – Volfsburg 4:0 (1:0)
Miler 7, Upamekano 57, Sane 59, Levandovski 88

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija