• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2021

20:29

LIDS JE NA KONOPCIMA! Novi DEBAKL Marsela Bjelse!

Tanjug/AP

Fudbal

LIDS JE NA KONOPCIMA! Novi DEBAKL Marsela Bjelse!

Podeli vest

Fudbaleri Lidsa doživeli su novi ubedljiv poraz na svom terenu pošto ih je savladao Arsenal sa 4:1 (3:0) u jedinom meču današnjeg programa u Premijer ligi

Velikih problema imala je Premijer liga pred 18. kolo zbog novih skučajeva koronavirusa u gotovo svim klubovima. Ipak, jedan meč uspeo je da "preživi" današnji program i nema sumnje da će debakl Lidsa biti povod za nove "sukobe" na Ostrvu - 1:4. 

Tim sa Elan Rouda morao je da dočeka Arsenal, uprkos gustom rasporedu i velikom broju već odloženih utakmica, a Topdižije su na najbolji mogući način iskoristili svežini i savladali Lids. 

Napokon je brazilski napadač Gabriel Martineli počeo da pokazuje svoj raskošni talenat. Brazilac je sa dva gola u prvom poluvremenu rešio pitanje pobednika, a do kraja meča mrežu rivala pogađali su još i Bakajo Saka i Emil Smit Rou.

Poraz Lidsa ublažio je Rafinja golom sa bele tačke u 75. minutu susreta nakon što je Ben Vajt skrivio najstrožu kaznu. 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija