• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.12.2021

17:06

PARTIZAN NE RAZMIŠLJA O POJAČANJIMA, A SPARTA LANSIRALA PRVU "BOMBU"! Stameni GOLGETER stigao na Letnu!

Reuters

Fudbal

PARTIZAN NE RAZMIŠLJA O POJAČANJIMA, A SPARTA LANSIRALA PRVU "BOMBU"! Stameni GOLGETER stigao na Letnu!

Podeli vest

Češki napadač Tomaš Čvančara novo je pojačanje praške Sparte

Govorio je trener Partizana Aleksandar Stanojević na konferenciji za medije o predstojećem prelaznom roku i šta bi navijači mogli da očekuju od crno-belih u januaru. Po svemu sudeći, bombastičnih pojačanja neće biti, a u Humskoj posebno veruju u mladog Marka Milovanovića. Zbog toga, Partizan je odustao od dovođenja još jednog stranog golgetera. 

I dok u Partizanu misle o budućnosti, Sparta deluje na tržištu! Rival crno-belih u Ligi konferencija danas je predstavio prvo zimsko pojačanje, a u Prag je iz Jabloneca stigao češki reprezentativac Tomaš Čvančara. 

Dojučerašnji golgeter Jabloneca prošao je mlađe kategorije svih jačih klubova u Češkoj, a potom se otisnuo u Empoli, ali se u Italiji nije najbolje snašao. Na startu ove sezone potpisao je za Jablonec i potpuno eksplodirao. Čvančara je na 26 mečeva postigao devet golova u tri takmičenja i biće ogromno pojačanje za Pavela Vrbu. 

Trener Sparte poznat je po tome da voli klasične napadače, Čvančara se savršeno uklapa u to. Krupan, snažan, dobar u skok igri, nešto nalik na Krmenčika kog navijači Partizana dobro pamte iz dvomeča sa Viktorijom Plzen. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija