• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.12.2021

20:44

BARSELONA U KATASTROFALNOJ KRIZI! Katalonci nemaju ni CENTA, a žele Junajtedovu SUPERZVEZDU!

Fudbal

BARSELONA U KATASTROFALNOJ KRIZI! Katalonci nemaju ni CENTA, a žele Junajtedovu SUPERZVEZDU!

Podeli vest

Urugvajski napadač Edison Kavani može u Barselonu samo ako Katalonci isplate novac Mančester junajtedu

Pre desetak dana Barselona je pokazala interesovanje za Edisona Kavanija. Delovalo je da Mančester junajted neće prativi problem, te da će Urugvajac slobodno moći u Kataloniju, ali se situacija na Old Trafordu potpuno promenila. 

Crveni đavoli ne žele da puste Edinsona Kavanija u zimskom prelaznom roku u Barselonu bez da za to dobiju odštetu. Jasno je svima na Old Trafordu da je dugačka kluba ključna u vremenu koronavirusa, a da bi puštanjem Urugvajca i to bez obeštećenja napravio ogroman problem za čitav sastav. 

Kavani može da napusti Junajted u januaru pod uslovom da zainteresovani, konkretno Barselona, uplate svotu novca koja bi zadovoljila apetite engleskog velikana. Još uvek nije poznato koliko bi to iznosilo, ali ni da li je katalonski gigant voljan da uplati bilo šta za veterana. 

Situacija u Barseloni nije sjajna, a to pokazuje i činjenica da klub nema sredstava da otkupi supertalentovanom Jusufa Demira iz bečkog Rapida za 10.000.000 evra. Moguće je da će Katalonci sačekati leto, a onda bez obeštećenja dovesti Kavanija čiji ugovor ističe poslednjeg dana juna. 

Nemaju mnogo vremena u Barseloni, rezultati su užasni, Ćavi nema tim na koji može da se računa, a čini se da boljitka nema nigde "na mapi". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija