• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.12.2021

12:27

IZ GRAFIČARA U ZVEZDU! Milan Stegnjajić novi trener crveno-belih

FK Crvena zvezda

Fudbal

IZ GRAFIČARA U ZVEZDU! Milan Stegnjajić novi trener crveno-belih

Podeli vest

Novi šef stručnog štaba omladinaca Crvene zvezde je Milan Stegnjajić

Stegnjajić je na to mesto došao sa pozicije trenera omladinaca Grafičara, gde je u proteklih godinu dana obavljao sjajan posao.

Pre svega, želeo bih da se zahvalim ljudima iz Omladinske škole Crvene zvezde na ukazanom poverenju i svakako sam počastvovan i zadovoljan ulogom koja mi je dodeljena. Ekipa je već formirana i dobro usklađena, a jasno sam upoznat sa potencijalom koji poseduju igrači. Trudićemo se da još malo ojačamo ekipu i da se unapredimo u periodu koji je pred nama. Ciljevi su jasni, da se kroz takmičenje razvijamo i napredujemo, ne zaboravljajući ni u jednom trenutku koji klub predstavljamo i kakve su nam rezultatske obaveze - rekao je Stegnjajić za klupski sajt.

Pred njim će biti težak izazov, da osvoji titulu prvaka Srbije. U ovom trenutku Crvena zvezda je druga na tabeli Omladinske lige, sa bodom manje, ali i dva meča manje od Partizana.

Stegnjajić je trenerski zanat "pekao" godinama unazad kao pomoćnik Milije Žižića i Radomira Kokovića u Grafičaru, pre nego što se prošle zime osamostalio na klupi omladinaca Zvezdinog razvojnog tima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija