• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2021

08:06

STRAŠNA TRAGEDIJA! Preminuo bivši fudbaler Nemanja Mirosavljević!

Starsportphoto

Fudbal

STRAŠNA TRAGEDIJA! Preminuo bivši fudbaler Nemanja Mirosavljević!

Podeli vest

Nema kraja užasnim vestima! Preminuo bivši fudbaler Grafičara Nemanja Mirosavljević (25)

Mladić je preminuo od posledica srčanog udara, a poslednjih sedam dana proveo je u komi.

Nemanja je letos završio igračku karijeru i počeo da radi kao pomoćni trener u omladinskoj školi prvoligaša sa Topčiderske zvezde.

Informaciju je objavio FK Grafičar, koji se oglasi saopštenjem i oprosti od čoveka koji je igrao u klubu, a kasnije bio i trener.

- Sa velikom tugom obaveštavamo javnost da nas je napustio naš trener u omladinskoj školi i bivši igrač kluba Nemanja Mirosavljević. Tokom igračke karijere nastupao je, između ostalih, za FK Vojvodina, FK Inđija, FK Radnik Surdulica, igrao je još u Španiji i Bosni i Hercegovini, a prošao je omladinsku školu FK Rad sa Banjice.

Nemanja je branio boje RFK Grafičar u sezoni 2020/21, a nakon toga je odlučio da završi profesionalnu karijeru i oproba se u trenerskim vodama. Radio je kao trener u školi fudbala našeg kluba.

Foto: Starsportphoto

 

Miros je bio prepoznatljiv po osmehu i dobroj energiji, važio je za omiljenog saigrača i trenera kog su deca volela. Tokom igračke karijere nastupao je, između ostalih, za FK Vojvodina, FK Inđija, FK Radnik Surdulica, igrao je još u Španiji i Bosni i Hercegovini, a prošao je omladinsku školu FK Rad sa Banjice.

Ovom prilikom porodici Mirosavljević upućujemo izraze najdubljeg saučešća. O detaljima sahrane klub će blagovremeno da obavesti javnost. Nemanja, pamtićemo tvoj osmeh i dobrotu. Zauvek ćeš biti sa nama. Počivaj u miru - stajalo je u saopštenju.

Nema kraja užasnim vestima! U petak je mladi hrvatski fudbaler Nehaja iz Senja Marin Čačić preminuo tri dana nakon što se srušio na treningu i nekadašnji crnogorski fudbaler i trener Vojvoda Malesija (52).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija