• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2021

14:36

NEVEROVATAN FUDBALSKO-LJUBAVNI TROUGAO! Raskinula s devojkom zbog klupskog kolege!

reuters

Fudbal

NEVEROVATAN FUDBALSKO-LJUBAVNI TROUGAO! Raskinula s devojkom zbog klupskog kolege!

Podeli vest

Fudbalerka Aston Vile Ališa Leman u ljubavi je sa Daglasom Luizom, koji nastupa za isti klub * Prethodno je bila u vezi sa saigračicom iz reprezentacije Švajcarske Ramonom Bahman

Lepa fudbalerka Aston Vile Ališa Leman (23) lomi i ženska i muška srca! Atraktivna fudbalerka nedavno je ostavila svoju devojku Ramonu Bahman (30) i uplovila u vezu sa klupskim kolegom Daglasom Luizom (23)!

Mladi Brazilac i lepotica iz Švajcarske obelodanili su vezu pre nekoliko dana, kada je on na društvenoj mreži Instagram postavio fotografiju na kojoj se ljube.

- Princeza - napisao je vezista kluba iz Birmingema.

Foto: reuters

Ališa Leman

Zajedno u reprezentaciji

Za razliku od njega, ona se svojim ljubavnim poduhvatima nije hvalila po društvenim mrežama, ali nikad nije ni krila da je privlače oba pola. Pre Luiza tri godine je bila u strastvenoj vezi sa svojom koleginicom i saigračicom iz reprezentacije Švajcarske, koja je u to vreme nastupala za Čelsi. Bahmanova je sedam godina starija od Lemanove i u jednom od intervjua mlađa od dve fudbalerke sa divljenjem je pričala o starijoj.



- Kao devojčica, kad sam počinjala da treniram fudbal, ugledala sam se na Ramonu. Ona igra sjajno, ima odličnu tehniku. Jedino bi mi baš teško palo ako bi mi dala gol. Upoznale smo se preko fudbala, pritom obe potičemo iz iste zemlje. Nakon izvesnog vremena otpočele smo vezu i lepo nam je - pričala je svojevremeno Lemanova.

Foto: reuters

 



Prošle godine Bahmanova je iz Čelsija prešla u Pariz Sen Žermen. Devojke su se udaljile i više nisu mogle tako često da provode vreme zajedno. Lemanovoj to nije odgovaralo i prekinula je vezu. Bahmanova je tada priznala da joj je srce slomljeno.

Nema gol, ni asistenciju,
prati je 5,5 miliona ljudi

Fudbalerka Ališa Leman igra redovno za Aston Vilu, ali ove sezone nije uspela da postigne gol i nije imala nijednu asistenciju. Svetu je poznatija po atraktivnim fotografijama i ljubavnim vezama. Na Instagramu je prati oko 5,5 miliona ljudi, tako da zarađuje od reklamiranja brendova koliko i od fudbala. Trenutno je u Dubaiju na odmoru, odakle sa fanovima deli seksi fotografije.


- Tačno je da više nismo zajedno. Nije to bio moj izbor, ali morala sam da prihvatim i nastavim dalje. Lepo mi je bilo sa Leman, mnogo vremena smo provodile zajedno, tako da me je raskid zaboleo. Srce mi je slomila - javno je priznala Bahmanova.

Smuvala plesačicu

Međutim, ni njoj nije dugo trebalo da uđe u novu ljubavnu vezu. Ubrzo je počela da se viđa sa plesačicom Šarlot Bare. Utisak je da njih dve uživaju i koriste svaki trenutak da budu zajedno. Nedavno su okačile snimak sa Sejšela kako se ljube, a Bahmanova je napisala da joj je sa drugom polovinom sve u životu lepše.

- Pozdrav iz raja. Sa tobom mi sve u životu ima smisla - napisala je Bahmanova.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija