• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2021

13:52

GORI POD NOGAMA! Sledećeg meseca PSŽ MORA da zaradi 100.000.000 da bi izbegao kaznu!

ap photo

Fudbal

GORI POD NOGAMA! Sledećeg meseca PSŽ MORA da zaradi 100.000.000 da bi izbegao kaznu!

Podeli vest

Ima Pari Sen Žermen novca toliko da ne mora da brine ni za šta, ali ima jedan finansijski problem koji mora da reši kako zna i ume

Muke i brige ovih dana muče Parižane pred januarski prelazni rok. Razlog je finansijski fer-plej! Neophodno je da se u francuskom gigantu  poravnaju knjige pred narednu UEFA kontrolu.

Foto: reuzers

 

Kako tvrdi ugledni Ekip, neće im baš biti jednostavno...

I vrapci na grani znaju da je PSŽ letos imao nestvaran prelazni rok što se tiče dolazaka!  Stigao je u Pariz Lionel Mesi, Đanluiđi Donaruma, Serhio Ramos, Žoržinjo Vajnaldum. Ruku na srce većina je došla bez obeštećenja, ali za vrtoglave plate! Ipak, želeći da se pojača što bolje, PSŽ nije mnogo obratio pažnju na zaradu od prodaje igrača. Letos je prihodovao samo 9.000.000 evra, a pre prelaznog roka želeli su neverovatnih 180.000.000 evra.

Foto: ap photo

 

Dakle, PSŽ mora u zimskom prelaznom roku da proda igrače za oko 100.000.000 evra! Ukoliko to ne uradi vlasnici će morati da utope svoj novac na klupski račun da bi se francuski tim spasio kazni od strane UEFA. Naravno, koliko god imali para, PSŽ je u situaciji da mora da se oslobodi nekih igrača, jer troši ogroman novac na plate.

Foto: Tanjug

 

Pred odlaskom je Mauro Ikardi, za kojeg se interesuju klubovi iz Serije A, ali i Rafinja, koji je u pregovorima sa Real Sosijedadom. Kako se šuška na transfer listi su i Draksler, Dijalo, Kerer, Kurzava i Riko....


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija