• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2021

15:03

OVAJ GOSPODIN UMALO DA ME OTERA U BOLNICU! Stojković prozvao Rajkovića zbog driblinga!

Starsportphoto

Fudbal

OVAJ GOSPODIN UMALO DA ME OTERA U BOLNICU! Stojković prozvao Rajkovića zbog driblinga!

Podeli vest

U Staroj Pazovi promovisana je knjiga koja se bavi uspesima "orlića"

O igračima koji su nam doneli titulu evropskog prvaka do 17 godina, odnosno svetskog do 20, pričao je pored reprezentativca Predraga Rajkovića i selektor Dragan Stojković Piksi.

Zvanično najbolji trener Srbije za 2021. godinu, koji je "orlove" odveo na Svetsko prvenstvo u Kataru, našali sa golmanom Rajkovićem. Nije mu zaboravio dribling protiv Azerbejdžana.

- Napravljen je uspeh koji treba da bude primer, i jeste već, svim generacijama koje dolaze. Srećan sam da sam u ulozi selektora "A" reprezentacije da kažem da je dosta tih momaka sada sa nama. Od gospodina Rajkovića, koji ovde voli da dribla ponekad, pa do svih ostalih... Zamalo da me otera u bolnicu! - nasmejao je Stojković sve,prenosi Mondo, a onda poslao poruku generacijama koje su napravile veliki uspeh 2013. godine u Litvaniji, odnosno 2015. na Novom Zelandu.

Foto: Starsportphoto

 

Foto: Starsportphoto

 

- Svaka vam čast što ste usrećili našu naciju ovim uspesima. Što se tiče knjige, čestitam autorima pre svega, to je svedočanstvo srpskog fudbala i to je pokazatelj kako srpski fudbal može da bude uspešan. Mora da se veruje i da se radi. Sve je moguće, pa i Katar što se ovde pominje, samo ako ne bude driblao naravno. Moramo da verujemo, lično mislim da možemo, što je meni sasvim dovoljno. Privilegija je što stojim ovde, iako nisam bio planiran ovde, svi smo jedna fudbalska porodica i svako od nas mora da se bori za državu, himnu, to je iznad svega, iznad bilo kakve individualne promocije.

Foto: Starsportphoto

 

- Na dobrom smo putu. Pred nama je svetla budućnost, posebno kad vidimo ulaganja svih relevantnih subjekata u državi, pre svega kada su u pitanju stadioni, to je motiv da se nikada ne predajemo. Čvrsto sam uveren da je budućnost našeg fudbala svetla i biće takva da nas sve učini ponosnima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija