• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2021

18:26

DA LI SE IZLETEO ILI JE SVIMA HTEO DA STAVI DO ZNANJA?! Mamić i dalje VODI DINAMO i dogovara TRANSFERE! Dok ste se vi veselili...

Tanjug/AP

Fudbal

DA LI SE IZLETEO ILI JE SVIMA HTEO DA STAVI DO ZNANJA?! Mamić i dalje VODI DINAMO i dogovara TRANSFERE! Dok ste se vi veselili...

Podeli vest

Zdravko Mamić, čovek koji je godinama vedrio i oblačio u hrvatskom fudbalu (izgleda da radi to i dalje) po svemu sudeći i dalje je na čelu zagrebačkog Dinama

Iako je u "bekstvu" od hrvatskog pravosuđa, zbog optužbi da je pravio malverzacije prilikom transfera, Zdravko Mamić je podigao je veliku prašinu i suptilno otkrio da i dalje vodi klub, iako je ranije saopštio da se povukao!

On se sada pohvalio transferom Petra Bočkaja iz Osijeka.

Foto: BETAPHOTO/HINA/Mario STRMOTIC/MO

 

- Dok smo se svi skupa veselili (na Božić), ja sam radio. Takvo ste mi vino točili da sam kupio Bočkaja -  izjavio je Mamić.

Inače, povratak Bočkaja na čuveni Maksimir (za tri miliona evra) odjeknuo je kao bomba u hrvatskom fudbalu, jer je u pitanju Dinamov konkurent za titulu, pored Rijeke i splitskog Hajduka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija