• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.12.2021

16:47

HAOS SE NASTAVLJA! Raste broj zaraženih u LIVERPULU! Klop OČAJAN zbog situacije sa koronavirusom!

ap photo

Fudbal

HAOS SE NASTAVLJA! Raste broj zaraženih u LIVERPULU! Klop OČAJAN zbog situacije sa koronavirusom!

Podeli vest

Trener fudbalera Liverpula izjavio je danas da utakmica protiv Čelsija još uvek nije blizu otkazivanja, nakon još tri pozitivna slučaja na koronu u ekipi, preneo je Skaj Sport

Klop je odbio da navede imena pozitivnih fudbalera, i rekao da će se sve videti po sastavu koji istrči na duel Čelsiju.

- Kao da smo na lutriji kada čekamo rezultate. Iz dana u dan stižu novi slučajevi - rekao je Klop.

Nakon poraza od Lestera u prošlom kolu Liverpul zaostaje za Mančester sitijem devet bodova, ali Klop još uvek ne odustaje od titule.

- Jedini način da stignemo Siti jeste da pobeđujemo. To trenutno nije lako. Igramo protiv Čelsija koji ima slične probleme kao i mi. Svakako, Čelsi se ne pobeđuje prosečnom igrom, moramo da damo maksimum, da budemo najbolji - izjavio je Klop.

Nemački stručnjak je naveo i da je Liverpul u prošlom kolu mogao da pobedi Lester ali da nije iskoristio svoje šanse i da je zbog toga bio kažnjen.

- Možemo da pričamo o meču protiv Lestera. I pored ne baš najbolje igre trebalo je da pobedimo ali nismo iskoristili svoje šanse. Moramo da počnemo da igramo bolje, jer da bismo stigli Siti moramo da igramo mnogo bolji fudbal - izjavio je Klop.

Liverpul je trenutno treći na tabeli sa 41 bodom, jednim manje od drugoplasiranog Čelsija i devet manje od prvoplasiranog Sitija ali i utakmicom manje od obe ekipe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija