• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2022

09:31 >> 23:36

TRANSFERI UŽIVO (2. JANUAR)! Kavani ostaje u Junajtedu, Kutinja niko neće!

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (2. JANUAR)! Kavani ostaje u Junajtedu, Kutinja niko neće!

Podeli vest

Počeo je zimski prelazni rok, a razvoj događaja na tržištu možete pratiti na Infomer.rs

Zimski prelazni rok počeo je u Engleskoj, Nemačkoj i Francuskoj. U Španiji i Italiji  prelazni rok počeće  3. januara, a u svim ligama prelazni rok se završava 31.januara. 

Kao što smo i navikli, u Engleskoj, Francuskoj i Španiji traje do ponoći, u Nemačkoj do šest popodne, a u Italiji do osam sati.

23:35 - Napadač Nanta Randal Kolo Muani na meti je Milana, Marselja i Ajntraha. Nemački klub je u pol poziciji za potpis Fracuza, "Transfermarkt" ga ceni na 12.000.000 evra, ali je golgeter ušao u poslednjih šest meseci ugovora. 

23:16 - Everton je rešio da pojača bočne pozicije, a nakon Vitalija Mikolenka na Gudison bi mogao da dođe i Nejtan Paterson iz Rendžersa. Skaj sports prenosi da je ponuda Karamela od 14.000.000 evra fiksno i još pet kroz bonuse prihvaćena. 

22:07 - Sven Botman uskoro bi mogao da pojača Milano. Lil je prihvatio uslove o pozajmici sa pravom otkupa koji će iznositi 30.000.000 evra. 

21:55 - Predsednik Gremija Romildo Bolzan kaže da je Daglas Kosta zainteresovan da ostane u klubu. Podsetimo, Gremio je ispao u Seriju B!

21:22 - Krilni igrač reprezentacije Obale Slonovače i fudbaler Sasuola Džeremi Boga (24) blizu je prelaska u Atalantu, prenose italijanski mediji. Boga je danas popodne stigao u milansku kliniku La Madonina, a Boginja bi za njegov transfer trebala da izdvoji 22.000.000 evra.

20:50 - Kiran Tripije uskoro će se vratiti u Premijer ligu. Englez se posle meča sa Rajo Valjekanom oprostio od navijača i najavio transfer u Njukasl. 

Foto: Reuters

20:09 - Jonas Hofman produžiće ugovor sa Menhengladbahom dok su Denis Zakarija i Matijas Ginter rešili da napuste Ždrepce na kraju sezone. 

19:32 - Arsenal je spreman da pusti Folarina Balguna na pozajmicu, a za sada su u opticaju Midlzbro i Sent Etjen.

18:30 - Špic Specije Mbala Nzola je tražena roba. Pominjao se kao jedna od želja Fiorentine, ali za 25-godišnjeg napadača iz Angole interesuje se i moskovski Spartak. 

18:16 - Mladi štoper Vitorije Gimaraeš Abdul Mumin  na meti je Lestera i Njukasla. Engleski klubovi žele reprezentativca Gane, a pominje se svota od oko 15.000.000 evra. 

17:38 - Danski internacionalac Andre Skov Olse uskoro bi mogao da napusti Bolonju. Ofanzivac se nije snašao od dolaska iz Nordsjilanda, ali je Sampdorija spremna da mu pruži drugu šansu. 

17:06 - "BOMBA" iz Njukasla! Svrake su spremile 70.000.000 evra za Darvina Nunjeza. Ofanzivac iz Urugvaja jedan je od najtraženijih napadača na svetu. 

16:41 - Inter je sve rešeniji u nameri da raskine saradnju sa Kolarovim, a Neroazuri će na tome uštedeti 12.000.000 evra godišnje. Spominje se da bi Đernova ili Bolonja mogli da preuzmu ugovor srpskog veterana, a opcija je i kraj karijere. 

16.04 - Argentinski veteran hrvatskog porekla Dario Cvitanić (37) igraće u narednih godinu dana u Banfildu. Stiže kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Rasingom Aveljanede.

15.12- Edinson Kavani ostaje u Menadžer Junajtedu, poručili su "đavoli".

Foto: Tanjug

Edinson Kavani

15.03 - Mesut Ozil vezista Fenerbahčea razmišlja o tome čime će se baviti po okončanju karijere A njegov prvi posao mogla bi da bude kupovina tamošnjeg trećeligaša Koruma za 1.300.000 evra.

15.02 - Marko Jevtović je posle samo šest meseci  raskinuo ugovor sa Al Ahlijem i slobodan je igrač na početku zimskoh prelaznog roka. Ali, brzo će pronaći novi posa. Čak pet turskih klubova je zainteresovano za njega, uključujući i Konju, za koju je igrao pre odlaska na Bliski istok.
Odigrao je Jevtović 15 utakmica ove sezone za Al Ahli, ali je zatražio raskid ugovora, kako pišu tamošnji mediji i – dobio ga.

14.34 - Vest Hem se bori s Totenhemom za potpis Adame Traorea. Vulverhempton bi ga prodao za 20 miliona funti.

14.16 - Brazilski Palmeiras ne želi Felipea Kutinja, piše katalonski Sport. Aktualni prvaci Kope Libertadores mogli su da dovedu Kutinja ali su istakli da im je prioritet dovođenje centralnog napadača. Novi udarac za Kutinja nakon što ga je Barselona otpisala, a nekoliko klubova već odbilo da dovede. 

Foto: Tanjug/AP

 

14.00 - Na meti Mančester junajted je Deklan Rajs iz Vest Hema, na koga Ralf Rangnik planira da potroši 115.000.000 evra.

13.44 - Jedan od najboljih igrača moskovske Lokomotive Fjodor Smolov mogao bi da pređe u redove gradskog rivala Dinama i to za minimalnu nadoknadu jer mu leto ističe ugovor.

 

13.00 - Lacio prati mladog reprezentativca Nemačke Jonatana Birkarta (21) iz Majnca. U pitanju je jedan od najcenjenijih mladih igrača u Bundesligi, strelac deset golova na 19 utakmica ove sezone. Cena, sitnica -  17.000.000 evra.

12.44 - Bajer iz Leverkuzena hoće Edija Nketije iz Arsenala kome na leto ističe ugovor. Njegova tržišna vrednost iznosi 10.000.000 evra..

12.15 - Menadžer Lorenca Insinjea otputovao je u Kanadu kako bi dogovorio transfer s Torontom. Potpisaće ugovor na 5 godina,  Napoli napušta kao slobodan igrač, a zarađivaće 11, 5 miliona evra godišnje. 

Foto: Tanjug/AP

 

11.50 - Juventus pokušava da dovede Denisa Zakariju iz Borusije Menhengladbaha, piše Kalčomerkato. Ali, ima jedan problem. Ne mogu da ga dovedu  dok ne naprave mesta u svlačionici, ali i u budžetu za plate.

11.14 - Engleski i španski mediji tvrde da je Antoan Grizman na prodaju. Navodno je Totenhem spreman da ponudi oko 60 miliona evra sa bonusima.Time bi, po mišljenju Kontea bila stvorena osovina Kejn-Grizman koja bi garantovala velike stvari.

11.00 - Trener Real Madrida Karlo Anćeloti rekao je da ne zna hoće li klub dovesti Kiliana Mbapea. Real je svakako favorit za dovođenje Francuza kojem ugovor ističe sledećeg ljeta, ali Anćeloti tvrdi da o tome ne zna ništa.

Foto: reuters

 

10.31 - Pol Pogba je i dalje van ekipe zbog povrede, pominje se odlazak, a provlače se najave da će Francuz pre odlaska, proleće presedeti na klupi.

Nije potpisao novi ugovor, Rajola pregovara, ali kako se saznaje, sve je ostalo na dva kluba. Real je odustao, ne žele ni da pregovaraju sa Rajolom. 

"Le Parizijen" piše da je sve ostalo na dve opcije. Da je samo do Pogbe, vratio bi se u Juventus, u Junajtedu ga optužuju u pola glasa da nije ni odlazio, jer i dalje ima više kontakata sa bivšim saigračima nego sa sadašnjim. Juve bi raširenih ruku posle šest godina opet prihvatio Pogbu, ali oni nemaju novca za njegov ugovor. Rajola bi s druge strane da ga odvede u PSŽ.

Foto: Tanjug/AP

 

 10.12 - Pari Sen Žermen mora da prodaje igrače. U minusu su 200 miliona, pa navodno, kako bi izbegli sankcije moraju da se oslobode pet ili šest igrača ove zime i smanje budžet za plate.

10.00 - Fudbaler Godoj Kruza Martin Ojeda blizu je prelaska u Dinamo iz Zagreba Kako prenose mediji u Hrvatskoj 23-godišnji Martin će u redove "modrih" stići za 5.3 miliona evra. Mladi napadač je do sada postigao 12 golova i tri asistencije.

Foto: Tanjug

Luka Jović

09.30 - Iako su mediji pisali da će Luka Jović ostati u Real Madridu srpski napadač  mogao bi da napusti Španiju. Na stolu navodno ima ponudu Njukasla.

Bogati novi vlasnici Svraka žele po svaku cenu da stvore jači tim i da za početak obezbede opstanak u Premijer ligi, a smatraju d bi upravo srpski napadač mogao da im pomogne. Engleski mediji tvrde da stručni štab Njukasla izuzetno ceni Lukine kvalitete i veruju da bi bio pravo zimsko pojačanje.

Jović je u Real stigao letao 2019. godine za 60 miliona evra iz Ajntrahta, a madridski klub bi ga sada prodao i za duplo manju sumu, što Njukaslu, nezvanično najbogatijem klubu na svetu, ne bi predstavljao problem.

Foto: reuters

Pjer Emerik Obamejang

09.26 - Engleski Miror piše da je Njukasl kontaktirao Arsenal oko potencijalnog transfera Pjer Emrik Obamejanga. Gabonskom napadaču nedavno je oduzeta kapetanska traka u Arsenalu i u lošim je odnosima s trenerom i saigračima, pa Njukasl želi to da iskoristi.  Planiraju da ga dovedu na pozakmicu do kraja sezone a onda otkupe za 20 miliona evra. 

 

09.20 - Dobro došli! Pratite iz Informer.rs dešavanaj tokom zimskog prelaznog roka!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17