• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2022

14:21

OVAKO ĆE IZGLEDATI NACIONALNI STADION! U januaru kreće izgradnja, koštaće 250 miliona evra! (FOTO)

Fudbal

OVAKO ĆE IZGLEDATI NACIONALNI STADION! U januaru kreće izgradnja, koštaće 250 miliona evra! (FOTO)

Podeli vest

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić potvrdio je da će u januaru početi izgradnja Nacionalnog stadiona

Vanja Udovičić kaže da će 2022. godinu biti istorijska po pitanju izgradnje nacionalnih centara, fudbalskih stadiona, ali i početka Nacionalnog,a početak izgradnje najavio je već ovog meseca.

Trenutno se grade stadioni u Zaječaru, Leskovcu i Loznici, završava se projektovanje ostalih pet u Srbiji, a u januaru kreće izgradnja Nacionalnog stadiona - otkrio je za B92 Udovičić. 

Novi stadion, na kome bi igrala reprezentacija Srbije, ali i klubovi po potrebi, imaće kapacitet 60.000 mesta i biće u Surčinu.

Trebalo bi da bude završen do 2025. godine i koštaće oko 250 miliona evra.

Foto: Ministarstvo finansija

Nacionalni stadion

- Sledeća godina bi trebalo da bude ona koja će da se istorijski pamti, poput onih 70-ih kada su bili veliki projekti u Beogradu i Srbiji. U narednim danima biće završen Nacionalni trenažni centar na Košutnjaku i očekujem da do 1. maja dobijemo upotrebnu dozvolu.

Foto: Ministarstvo finansija

 

Udovičić je otkrio i da će borci da dobiju nacionalni centar, strelci "osveženu" i modernu streljanu na Carevoj ćupriji, a plan je i da odbojkaši i bokseri dobiju centar, ali da se uveća broj bazena u doglednoj budućnosti. Udovičić je u svom mandatu postavio jedan cilj – da 10 Saveza dobiju nacionalni centar.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija