• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.01.2022

17:43

HOFENHAJM GAZI BUNDESLIGOM! Bajeru samo bod!

Tanjug/AP

Fudbal

HOFENHAJM GAZI BUNDESLIGOM! Bajeru samo bod!

Podeli vest

Fudbaleri Hofenhajma pobedili su danas na svom terenu Augsburg sa 3:1, u utakmici 18. kola Bundeslige i popeli se na treće mesto na tabeli

 Fudbaleri Hofenhajma pobedili su danas na svom terenu Augsburg sa 3:1, u utakmici 18. kola Bundeslige i popeli se na treće mesto na tabeli.

U prvom minutu gol za Hofenhajm postigao je Munas Dabur, ali je posle upotrebe VAR tehnologije pogodak poništen zbog igranja rukom. Augsburg je poveo u petom minutu golom Mihaela Gregoriča, a preokret gostima doneo je dvostruki strelac Ila Bebu, golovima u 38. i 44. minutu. Konačan rezultat postavio je David Raum golom u trećem minutu nadoknade vremena.

Foto: Tanjug/AP

 



Hofenhajm je prekinuo niz od dva remija i posle devete prvenstvene pobede popeo se na treće mesto na tabeli sa 31 bodom. Augsburg je pretrpeo osmi poraz i zauzima 16. mesto sa 18 bodova.
Fudbaleri Bajera odigrali su u Leverkuzenu nerešeno 2:2 protiv Union Berlina. Domaći su poveli golom Patrika Šika u 38. minutu, a zatim je dvostruki strelac u ekipi Uniona bio Griša Promel, koji je postigao golove u 45. i 50. minutu.

Bod Bajeru obezbedio je Džonatan Ta pogotkom u 84. minutu. Leverkuzen je peti na tabeli sa 29 bodova, a Union ima bod manje na 28. mestu.

Fudbaleri Frajburga odigrali su kao domaćini nerešeno 2:2 protiv Arminije Bilefeld. Frajburg je stekao dva gola prednosti golovima Janika Harberera u šestom i Jong Vu Jonga u 46. minutu. Strelci za gostujuću ekipu bili su Masaja Okugava u 60. i Brajan Lazme u 87.Frajburg je četvrti na tabeli sa 30 bodova, a Arminija je pretposlednja sa 17. Grojter Firt je na svom terenu odigrao nerešeno 0:0 protiv Štutgarta, a Lajpcig je kao domaćin pobedio Majnc sa 4:1.

Kasnije u Frankfurtu igraju Ajntraht - Borusija Dortmund.

Standings provided by SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija