• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

08.01.2022

21:51

ROKADA! Kolašinac novi direktor Superligaša!

Fudbal

ROKADA! Kolašinac novi direktor Superligaša!

Podeli vest

Doskorašnji trener fudbalera Novog Pazara Kenan Kolašinac imenovan je za sportskog direktora tog superligaša, rečeno je večeras na konferenciji za novinare na Gradskom stadionu

- Upravni odbor doneo je odluku da objedini neke funkcije, pa će Kolašinac biti na čelu sportskog sektora kao sportski direktor zadužen za prvi tim i omladinsku školu-  rekao je generalni sekretar Pazaraca Fikret Medjedović.

Kolašinac, koji je do pre tri meseca bio trener prvog tima, a potom i direktor mladjih kategorija Novog Pazara, na mestu sportskog direktora nasledio je Emira Bihorca, koji ostaje u klubu kao sekretar stručnog štaba. Novi član trenerskog tima je stručnjak za kondiciju Marko Prentović, koji će umesto Izeta Ljajića asistirati šefu stručnog štaba Draganu Radojičiću, čiji je prvi asistent i dalje Semir Hadžibulić.

Foto: Starsportphoto

 



Osim toga, na mesto tehničkog sekretara Novog Pazara postavljen je Almir Šaćirović, koji je istovremeno i predsednik zonaša Jošanice. Komentarišući novine u klubu, Kolašinac je naveo da će sa svojim saradnicima ponovo pokušati da uradi dobre stvari za Novi Pazar.

- Pozicija je odgovorna. Uradjene su samo neke korekcije, kako bi celina što bolje funkcionisala. Želimo da prvi tim uvežemo sa mladjim selekcijama, kao i da preko Šaćirovića napravimo pravu saradnju sa liderom zonske lige Jošanicom kao našim razvojnim timom- kazao je Kolašinac.

Pripreme Novopazaraca za nastavak takmičenja u Super ligi Srbije počinju u ponedeljak, 10. januara.

- Trener Radojičić dolazi u nedelju. Obavićemo razgovor, ali on je u toku svih dešavanja. Naša glavna operacija je opstanak u Super ligi Srbije i počinje odmah. Prioritet je da angažujemo još dva zvučna pojačanja i da učinimo sve da ostanemo u eliti- zaključio je Kolašinac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija