• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2022

10:30 >> 23:52

TRANSFERI UŽIVO (10.JANUAR)! Barsa želi bivšeg asa Čelsija! Rajković ima novi klub, Stole na pragu Kamp Noa

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (10.JANUAR)! Barsa želi bivšeg asa Čelsija! Rajković ima novi klub, Stole na pragu Kamp Noa

Podeli vest

Počeo je zimski prelazni rok, koji iz minuta u minut možete da pratite uz Informer.rs

Tokom narednih mesec dana detaljno pratiti i obaveštavati vas o svemu što se dešava na fudbalskoj pijaci.

 

23.52 - Hrvatski fudbaler Marcelo Brozović ostaće u Interu do 2026. godine, a plata će mu iznositi šest miliona evra po sezoni.

23.14 - Bivši reprezentativac Srbije Petar Škuletić novi je fudbaler TSC-a.

22.42 - Madridski Atletiko je isplanirao da na pozajmicu dovede desnog beka Valensije Danijela Vasa, a da na leto sve karte baci na defanzivca Lajpciga Nodija Mukijelea.

22.04 - Barselona se nameračila na nekadašnju zvezdu Čelsija, Brazilca Oskara, koji već pet godina igra u Kini.

21.37 - Njukasl će iskoristiti otkupnu klauzulu napadača Barnlija Krisa Vuda, a ona iznosi 20.000.000 evra.

21.13 - Arsenal je spremio 180 miliona evra za srpskog fudbalera.

20.21 - Bivši reprezentativac Srbije Slobodan Rajković novi je fudbaler mađarskog MTK-a.

19.17 - Rajo Valjekano i makedonski golman Stole Dimitrievski imaju ponudu od Barselone koja njega vidi kao idealnu zamenu za Ter Štegena.

18.33 - Andrea Konti je zvanično predstavljen u Sampdoriji.

 

17.56 - Ajaks je poslao ponudu od 18.000.000 evra Totenhemu za Stivena Bergvajna.

17.22 - Ivan Sergejev je ojačao Zenit. Ofanzivac je u tim iz Senkt Peterburga stigao za 2,2 miliona evra.

 

16.41 - Fudbaler Arsenala Sead Kolašinac pregovara sa ekipom Marseja oko prelaska u taj klub, preneo je danas Skaj.

16.08  - Fudbalski klub Barselona saopštio je danas da je Francuz Samjuel Umtiti produžio ugovor sa tim klubom do 2026. godine. Ovo produženje ugovora, kako je istakla Barselona, ne podrazumeva veće finansijske obaveze kluba prema igraču, pošto je Umtiti pristao na smanjenje plate.

15.26 - Praška Sparta, rival Partizana u prvoj eliminacionoj rundi Lige konferencije,  produžila je  ugovor sa iskusnim strategom Pavelom Vrbom do leta 2023. godine.

 

 

15.00 - Ajaks želi na jednogodišnju ili dvogodišnju pozajmicu mladog Ukrajinca Andreja Lunina (22) iz Real Madrida. 

14.46 - Mateus Fransa de Oliveira, 17-godišnji Brazilac iz Flamenga, je na meti Reala. Njega navodno prati isti čovek koji je na Santijago Bernabeu doveo Vinisijusa, Rodriga i Rejnijera.

14.27 -  Lion je podigao ponudu za Sardra Azmuna na 4.000.000 evra. Zenit čeka zvaničan poziv sa Sent Džejms Parka, jer poznato da je u Njukaslu trenutno "preliva" što se novca tiče, a interesovanje za Azmuna postoji.

14.00 - Aleksandar Stanojević, trener Partizana, dobio je novi ugovor od uprave crno-belih. Kako prenosi Telegraf, Aleksandar Stanojević ostaje na klupi "parnog valjka" bar još dve godine!

13.13 - Luka Dinj je dogovorio lične uslove sa Aston Vilom, Karamela ga neće pustiti tako lako - potražuju oko 25.000.000 evra.

13.00 - Samo dve utakmice odigrao je Andrija Kaluđerović prošlog leta za Proleter,  prihvatio je poziv iz Uzbekistana i prešao u Nasraf. Ove zime iskusni golgeter, ipak, vraća se u Novi Sad.

 

Foto: partizan.rs/Sandić foto/Miroslav Todorović

 

12.25 - Razišli su se Fatih Terim i Galatasaraj. Iskusni stručnjak obezbedio je plasman u osminu finala Lige Evrope, ali glave mu je došao katastrofalam palsman u domaćem šampionatu - 12. mesto nakon 20 odigranih rundi.

12.00 - Filipe Kutinjo nije završio u Totenhemu jer je Antonio Konte lično blokirao njegov dolazak. Kutinjo će se ove nedelje priključiti treninzima Aston Vile.

11.45 - Stiven Velš mladi štoper Seltika već neko vreme nalazi se na meti Udinezea. Prva ponuda Zebri glatko je odbijena, ne navodi se koliko je iznosila, ali u pripremi je i druga.

11.22 - Prema poslednjim informacijama sa Pirineja pregovori između Atletika i Valensije u poodmakloj su fazi oko transfera Danijela Vasa. Danac ima 32 godine, ugovor mu ističe kroz šest meseci, pa posao ne bi trebalo da bude vredan više od 1.000.000 evra.

 

11.06 - Ševčenko je stigao kao spasilac u Đenovu. Očekivali su se bolji rezultati, ali dva meseca posle dolaska na kormilo, nekada jedan od najboljih napadača sveta je pred otkazom.

Foto: Tanjug/AP

 

10.55 - Adama Traorea želi  Totenhema. Nova informacija glasi da je navodno u pripremi zvanična ponuda teška 18.000.000 funti.

10.38 - Fudbaler Crvene zvezde Miloš Degenek napustiće klub ove zime kao slobodan igrač!

Australijski defanzivac rešio je da oprosti dugove crveno-belima kako bi zauzvrat dobio "čiste papire" i po drugi put napustiće redove kluba sa stadiona "Rajko Mitić", prenosi "Sportski žurnal".

10.30 - Dobro došli. Pratite uz Informer.rs novi dan na fudbalskoj pijaci.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija