• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.01.2022

09:35

DŽERARD NE STAJE! Sprema novi veliki transfer!

Tanjug/AP

Fudbal

DŽERARD NE STAJE! Sprema novi veliki transfer!

Podeli vest

Stiven Džerard je u Aston Vilu doveo Filipea Kutinja iz Barselone, ali nema nameru tu da stane

Kako prenose mediji mogao bi da im se pridruži Lusi Suarez, pa bi obnovili saradnju koju su imali  u Liverpulu.

Informaciju je prvi otkrio novinar Đerar Romero. Videćemo da li će do transfera doći ove zime ili tokom letnjeg prelaznog roka. 

Mada, nije nemoguće da Suarez stigne tokom januara  pošto je imao sukob sa trenerom Dijegom Simeoneom.

- Suarez je odbio nekoliko ponuda da napusti Atletiko i želi da se vrati u Premijer ligu i da sarađuje sa Đerardom u Vili - poručio je Romero.

Atletiko je trenutno četvrti na tabeli sa 33 boda, čak 16 manje od prvoplasiranog Reala, dok ih u Ligi šampiona čekaju dueli sa Mančester junajtedom u osmini finala.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija