• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.01.2022

15:03 >> 23:54

TRANSFERI UŽIVO (20. JANUAR)! Ožegović ima novi klub, Njukasl naciljao golmansku zvezdu, borba velikana za Obamejanga

printscreen

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (20. JANUAR)! Ožegović ima novi klub, Njukasl naciljao golmansku zvezdu, borba velikana za Obamejanga

Podeli vest

Pratite uz Informer.rs dešavanja sa zimske fudbalske pijace

Tokom narednih mesec dana detaljno pratiti i obaveštavati vas o svemu što se dešava na fudbalskoj pijaci.

23.54 - Mladi američki vezista Kol Baset (20) stigao je iz Kolorada na pozajmicu u Fejenord, gde će provesti ostatak sezone.

 

23.05 - Napadač Zenita Sardar Azmun je ponuđen Milanu, ali "rosoneri" nisu zainteresovani.

 

22.38 - Oglasio se Usman Dembele, više neće da ćuti.

22.17 - Iskusni golman Totenhema Ugo Ljoris će narednih dana produžiti ugovor sa klubom do 2024. godine.

21.51 - Pjer-Emerik Obamejang će napustiti Arsenal, a najveće šanse da ga dovedu imaju PSŽ, Milan i Juventus.

21.16 - Golman Arsenala Bernd Leno nema minutažu i želi da promeni sredinu, a to će pokušati da iskoristi Njukasl.

20.42 - Ukoliko Bordo odluči da otpusti trenera Vladimira Petkovića, njegova zamena će biti legendarni Tijeri Anri.

Foto: Reuters

Tijeri Anri

20.19 - Totenhem je poslao ponudu od 15 miliona funti Vuvlerhemptonu za Adama Traorea, ali su "vukovi" to odbili.

19.54 - Seviljin plan B, ukoliko ne uspe da dovede Entonija Marsijala, je Musa Dembele.

19.26 - Ognjen Ožegović je novi fudbaler turskog drugoligaša Manise.

19.04 - Mančester junajted je juče odbio ponudu Njukasla za pozajmicu Džesija Lingarda, ali "svrake" ne odustaju i sada spremaju ponudu za kupovinu ofanzivnog veziste.

18.47 - Uprava Juventusa je besna na Arona Remzija koji je odbio ponude Vulverhemptona, Njukasla i Barnlija.

18.13 - Mladi krilni napadač Borusije Dortmund Ansgar Knauf će do kraja sezone igrati na pozajmici u Ajntrahtu iz Frankfurta.

 

17.38 - Pari Sen Žermen želi vezistu Totenhema Tangija Ndombelea.

17.29 - Čini se da će Milan dobiti Pjetra Pelegrija iz Monaka za 4,5 miliona evra, iako je prvobitno u ugovoru o pozajmici ubačena klauzula od 6.000.000. Odmah posle toga, "rosoneri" će ga proslediti na pozajmicu u Torino.

16.41 - Vagner Lav je novi fudbaler Midtjilanda.

 

15.54 - U Arsenal je stigla zanimljiva ponuda.Saudijski Al-Nasr poslao je ponudu od 6.7 miliona funti za Obamejanga. Gabonac nije igrao za Arsenal otkako mu je Mikel Arteta prošlog meseca oduzeo kapitensku traku, ali nije poznato da li je klub spreman da ga pusti jeftino s obzirom na to da se radi o najplaćenijem igraču.

 

15.15 - Đerdan Šaćiri posle Liona  pregovara sa nekoliko evropskih klubova, a nije isključen ni povratak u Bundesligu do kraja januara.

 

15.02 - Ognjen Ožegović traži novi klub, a bugarski mediji prenose da su menadžeri ponudili nekadašnjeg Partizanovog napadača sofijskom CSKA. Prethodno se spekulisalo o Bursi, ali su pregovori propali zato što je, kako su pisali turski mediji, klub stao na ponudi od 800.000 evra po sezoni, dok su Ognjenovi menadžeri tražili 900.000.

14.40 - Kada je stigao u  Totenhem pisalo se da je Antoniju Konteu prvi čovek kluba Danijel Levi obećao Dušana Vlahovića. Trener Sparsa je prokomentarisao potencijalni transfer Vlahovića u redove gradskog rivala Arsnala, o čemu meidji bruje danima:
- Ne volim da pričam o fudbalerima drugih klubova. Ako su drugi klubovi zainteresovani za potpisivanje tih igrača ja razmišljam isključivo o tome kako da rešim Totenhemove probleme.

Foto: Tanjug/AP

 

 

14.23 - Atalanta je spremna da pusti 30-godišnjeg zapatu za 40.000.000 evra. Njukasl do sada nije poslao ponudu, ali mediji prenose da će se to brzo promeniti. Navodi se i ugovor do 2025. godine i plata od oko 7.000.000 evra.

 

14.00 - Vagner Lav je novi fudbaler Midtjilanda sa kojim je potpisao ugovor na šest meseci.

13.13 -  Fiorentina razmišlja i o Arkadijušu Miliku, odnosno Alehandru Papuu Gomezu u slučaju da Dušan Vlahović napusti klub ove zime.

13.00 -  Vezista Valensije Danijel Vas na pragu prelaska u Atletiko Madrid. Iskusni Danac je ovog januara ušao u poslednjih šest meseci ugovora.

12.34 - Emil Rockov, jedan od Vošinih Kup heroja iz finala sa Partizanom juna 2020, vratio se u tabor Stare dame u kojoj će naredne sezone igrati kao pozajmljen fudbaler mađarskog Fehervara. 

12.16 -  Barselona želi da se reši francuskog napadača Usmana Dembelea pre kraja zimskog prelaznog roka, saopštio je danas klub.Francuskom reprezentativcu na kraju sezone ističe ugovor, a direktor Katalonaca Mateu Alemani rekao je da će klub do kraja januara učiniti sve da ga proda, nakon što je odbio da pristane na novi dogovor.
- Tokom nekoliko meseci koliko smo pregovarali i razgovarali, Barselona je dala nekoliko ponuda Usmaneu, ali su sve odbijene od strane njegovih agenata - rekao je Alemani.

Foto: Reuters

 



Barselona je 2017. godine Borusiji Dortmund platila 100 miliona evra za Dembelea, koji je u protekle četiri godine imao mnogo problema sa povredama.

11.54 - Malang Sar je 2021. godine došao iz Porta u Čelsi kao slobodan igrač.  Francuski mediji donose informaciju da je londonski klub odbio ponude Rome i Lestera za 22-godišnjeg Francuza.

11.23 - Borusija Menhengladbah je potpisala Semira Telalovića, mladog golgetera bosanskog porekla. Rešetao je mreže u regionalnom prvenstvu Bavarske za Ilertisen, a momentalno će biti prekomandovan u drugi tim Menša gde će se dalje razvijati.

10.55 - Uskoro bi mogao da padne potpis u Humskoj 1! Navodno je pao dogovor Partizana i Srđana Mijailovića. Srđan Mijailović je prošao omladinsku školu i nosio dres večitog rivala Crvene zvezde, pa je dugo to bio kamen spoticanja, ali prema saznanjima Sportskog žurnala i ta prepreka je prevaziđena!

Žurnal tvrdi da je Mijailović ipak pristao da obuče dres lidera Superlige. Ključnu ulogu u velikom preokretu imao je trener crno-belih Aleksandar Stanojević. Ističe se da je Stanojević "argumentovano" objasnio šta ga čeka u Partizanu i kakvu mu je ulogu namenio.

Foto: Starsportphoto

 

10.33 - Mančester junajted spreman je da pusti Džesija Lingarda na pozajmicu do kraja sezone, ali samo ako neka od zainteresiranih strana pokrije njegovu platu od  3.5 miliona funti.

10.30 - Dinamo iz Zagreba nadomak je višemilionskog transfera. Za usluge 29-godišnjeg  Mislava Oršića jednog od najboljih igrača hrvatskog kluba, zainteresovan je Arsenal. Predviđa se da bi tim iz Londona mogao da plati 12 miliona evra kako bi ga doveo u svoje redove. 

10.30 - Pratite i danas uživo uz Informer dešavanja sa zimske fudbalske pijace.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija