• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.01.2022

10:45 >> 23:50

TRANSFERI UŽIVO (22. JANUAR)! Golman Barse pojačava velikana, RAT Intera i Čelsija za hrvatskog defanzivca

printscreen

Fudbal

TRANSFERI UŽIVO (22. JANUAR)! Golman Barse pojačava velikana, RAT Intera i Čelsija za hrvatskog defanzivca

Podeli vest

Pratite uz Informer.rs dešavanja sa zimske fudbalske pijace

Tokom narednih dana, tačnije do kraja zimskog prelaznog roka, detaljno ćemo pratiti i obaveštavati vas o svemu što se dešava na fudbalskoj pijaci.

Foto: printscreen

U petak je Dušan Vlahović bio glavna tema u italijanskim medijima...

 

23.50 - Valensija traži ofanzivce, a prema poslednjim informacijama izbor je pao na Hesusa Hila. "Slepi miševi" će do kraja prelaznog roka poslati ponudu Totenhemu za pozajmicu španskog fudbalera.

23.23 - Benfika želi da pozajmi do kraja sezone štopera Atletik Bilbaa Unaija Nunjeza. Trener Baskijaca Marselino Garsija Toral se ne bi žalio da Nunjez dobije minute u Portugalu.

22.47 - Siniša Mihajlović je precrtao Andreasa Skova Olsena i Mičela Dijska.

Recimo da nisu bili dobro. To su dvojica fudbalera kojima se ne sviđa što su ovde i zbog toga moraju da idu. Ne mogu da imam ljude oko sebe koji se povlače kada su potrebni timu - izjavio je Miha.

22.19 - Milan nudi novi ugovor mladom štoperu Mateu Gabiji. Navodno, "rosoneri" su mu ponudili produžetak saradnje do 2026. godine, sa fiksnom platom od 800.000 godišnje, koja uz bonuse može da naraste i do milion evra.

21.42 - Adnanu Januzaju ugovor sa Real Sosijedadom ističe na kraju sezone, ali kako prenose španski mediji, dogovor oko produžetka saradnje je na vidiku.

21.04 - Sent Etjen će probati da dovede centarfora Lacija Vedata Murićija, koji nije u planovima Mauricija Sarija.

20.38 - Fiorentina će po svemu sudeći zadržati Alvara Odriozolu koji je u Firenci na pozajmici iz madridskog Reala, piše "As". "Viola" ima opciju da ga otkupi za 20.000.000 evra.

20.10 - Štoper Barselone Ronald Arauho će izgleda produžiti ugovor sa Kataloncima. Naredna runda pregovora zakazana je za sledeću nedelju, a "Mundo Deportivo" najavljuje da će tada sve biti zaključeno.

19.35 - Napadač Zenita Sardar Azmun na leto kao slobodan igrač stiže u Bajer Leverkuzen sa kojim je potpisao ugovor do 2027. godine.

 

19.23 - Menadžer Aston Vile Stiven Džerard želi vezistu, a u igri su Rodrigo Bentankur i Bubakar Kamara.

18.57 - Talentovani golman Barselone Injaki Penja (22) je pred vratima Galatasaraja koji će ga dovesti na šestomesečnu pozajmicu.

18.31 - Defanzivac Olimpijakosa Ruben Semedo blizu je povratka u domovinu i prelaska u Porto.

18.13 - Roma više nikoga neće dovoditi ove zime, što je potvrdio i Žoze Murinjo.

Prelazni rok traje do 31. januara, ali ne očekujem više pojačanja. Tim koji imamo trenutno je onaj sa kojim ćemo završiti sezonu. Seržo Oliveira i Mejtlan-Najls su podigli kvalitet naše ekipe i srećan sam što smo već do 10. januara završili sav posao - rekao je "posebni".

17.42 - Inter i Čelsi su u potrazi za levim bekom, a obe ekipe žele Hrvata Bornu Sosu iz Štutgarta. "Švabe" su zategle cenu i traže 30 miliona evra.

17.16 - Juventus, Sevilja i Majorka su poslali zvanične ponude Marseju da dovedu Arkadijuša Milika na pozajmicu do kraja sezone.

16.47 - Nemački štoper Antonio Ridiger se predomišlja i čini se da neće preći u Real Madrid, već da će ostati u Čelsiju.

Osećam se jako lepo ovde. U Londonu su mi rođena deca, moja porodica je srećna - izjavio je Ridiger.

16.03 - Bivši as Partizana, Brazilac Leonardo, konačno ima novi klub. On se vratio u domovinu, gde će igrati za niželigaša Maringu.

 

 

15.18 - Marko Benasi je novi fudbaler Empolija.

 

 

14:31 -  Nekadašnji golman zvezde Saša Stamenković blizu je dolaska u Novi Pazar...

14:09 -  Luk de Jong ne želi da ide iz Barse...

- Ovde sam tek pola godine, ne želim da se selim zajedno sa porodicom ponovo. Čak i da ponovo sedim na klupi, mogu da budem od koristi Barseloni. Moj ugovor i dalje je u vlasništvu Sevilje, važi još godinu dana posle ove sezone.

13:44 - Trener Fiorentine Vinćenco Italijano kaže da ne može da dočeka da se zatvori zimska transfer pijaca, samo kako bi se prestalo sa spekulacijama o budućnosti Dušana Vlahovića...

13:13 - Fudbalski klub Partizan  radi na transferu još jednog povratnika - Marka Jevtovića!

Foto: Starsportphoto©

 

12:49 - Prema informacijama iz Belgije, Totenhem je spreman da pošalje zvaničnu ponudu za ofanzivca Šarla de Ketelara, ali da dođe u redove engleskog giganta na leto...

12:31 - Juve je zainteresovan za 22-godišnjeg beka Đenove Andreu Kambijasa kome ugovor u rodnom gradu ističe leta 2023.

11:54 - Novo ime na listi želja Milana je štoper! Dok se Simon Kjer i Fikajo Tomori oporavljaju, defanzivac Porta i reprezentativac DR Kongo Šansel Mbembe je interesantan...

11:33 -  Haland u Bajernu? Ništa od toga dok je Levandovski tu - tvrdi Jirgen Klinsman:

- Haland ima kvalitet da dostigne nivo Levandovskog, izrasta u vrhunskog centarfora. Možda bude sledeći Leva. Imaju isti stil, ali ne mogu zajedno da budu u Bajernu. Za Bajern je logično da proba da uzme najboljeg igrača Dortmundu, ali sve dok Leva bude tu, Haland neće doći.

Foto: Tanjug/AP

 

11:11 - Katalonski Sport tvrdi da je Ćavi od sportskog sektora tražio da uloži veće napore kako bi se doveli Alvaro Morata i još jedan krilni napadač, pošto je Usman Dembele precrtan...

Foto: Reuters

 

10:48 - Videćemo šta nam donosi današnji dan kada je u pitanju odlazak Dušana Vlahovića iz Firence, pošto je juće bio tema dana u tamošnjim medijima...

10:47 - Ništa od dogovora! Olimpik Lion odbio je Čelsi koji želi da vrati Emersona Palmijerija sa pozajmice. Lion ne prihvata ni kompenzaciju od 4.000.000 evra. Tomas Tuhel želi Emersona pošto na levom boku Alonso nema konkurenciju posle povrede Čilvela...

10:47 -  Kopenhagen je doveo centarfora Sasuola Kumu Babakara na tri i po godine, ali se još uvek ne znaju detalji ugovora...

 

 

10:46 - Ovde možete videti najzanimljivije događaje vezane za transfere od juče...

10:45 - Pratite i danas uživo uz Informer dešavanja sa zimske fudbalske pijace.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija