• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2022

21:09 >> 22:57

ŠOK! GEJ AFERA U REPREZENTACIJI SRBIJE! Dva fudbalera su u SEK* ŠEMI!

Rojteres/fotomontaža

Fudbal

ŠOK! GEJ AFERA U REPREZENTACIJI SRBIJE! Dva fudbalera su u SEK* ŠEMI!

Podeli vest

Dva fudbalska reprezentativca Srbije su biseksualci i već izvesno vreme su u gej vezi

Sklonost ka istom polu obojica kriju, a kao paravan im služi to što se u javnosti prikazuju kao uzorni, porodični ljudi. Ali to nije sve. Jedan je godinama u šemi sa sinom vlasnika velike kompanije koji je takođe uključen u fudbal- ekskluzivno saznaje Kurir.

Celu priču je raskrinkala žena jednog od fudbalera kada je slučajno na zajedničkom putovanju došla do njihovih poruka kako na Instagramu, tako i na mobilnim aplikacijama Vajber i Vocap. Seks-skandal između dvojice sportista i sina biznismena je veći od bilo koje afere o kojoj ste dosad pisali.

Foto: Pixabay

 

Inače, svi akteri ovog trougla se u društvu prave da su strejt, a jedan drugog sek**ualno zadovoljavaju. Jedna žena zna da je u zajednici s biseksualcem, a za ovu drugu nisam siguran. Međutim, ona na to ne obraća pažnju, a obe žive i više nego lagodnim životom, a i švrljaju sa strane kad im se ukaže prilika. Način života koji oni zaista žive i kako se prikazuju u javnosti su nebo i zemlja - priča naš izvor, blizak supruzi fudbalera koji voli i žene i muškarce.

Interesantno je da je sve je počelo kada je sin tog biznismena predložio fudbaleru s kojim se zbližio preko prijatelja da probaju seks. - On je imao devojku, ali mu se dopao fudbaler i preko prijatelja je i uspeo da se upozna s njim. Malo-pomalo su se zbližili i postali nerazdvojni. Njegovoj ženi su učestala druženja postala sumnjiva, pa je najpre mislila da zajedno orgijaju sa ženama. To i jeste tačno, ali te žene su im služile samo kao paravan za ostale drugare koji su s njima bili u društvu. Ta žena je na sve načine pokušala da ih posvađa, ali što je gore pričala mužu o tom dečku, on ga je branio i više se družio i izlazio s njim. Sa druge strane, da se ne bi pročulo, oni se viđaju međusobno i zasad je njihova veza toliko jaka da niko ne može da ih rastavi -piše Kurir.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
armija

pre 2 godine

Vi ste inace vrlo pouzdan izvor, pa ovako bez nijedne cinjenice, cela Srbija je poverovala, a vrv i ostatak sveta, jer ste vi svetski tabloid...

Vuk07

pre 2 godine

A ima to u Srbiji dvoje su zajedno, dvojica su zajedno čemu je tu problem sportisti treniraju zajedno. Održavanje fizičke kondicije, jedan drugog motivisu

Miki

pre 2 godine

Bili ste i ostali najveca kanlizacija od novina zajedno za onom slinom bradatom ..gledajte svoja posla nabijam vas na q..ps brisem aplikaciju pun mi je ku...vas i vasih bljuvotina

shirkan

pre 2 godine

hahha, pa premijer vam je peder de ces vece afere hahahah

sima

pre 2 godine

samo nek se seksaju, kad će, ako ne sad. mladi izdržljivi. Pusti žene, žene samo pričaju... kako ono rekoše u filmu Parada... nema bre seksa dok ne udare ja.. o ja.. Samo nema potrebe da se time hvale, jer to, ako hoćeš, možeš kad poželiš.

Sasa

pre 2 godine

Ne zanima nas ko je kakve seksualne orijentacije. Samo neka momci igraju kao u Lisabonu na SP. Davno su ovakve vesti prestale da budu ŠOK! lol

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija