• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.01.2022

22:19 >> 22:39

OGLASIO SE DIREKTOR FIORENTINE: GLEDALI SMO DUŠANA KAO SINA, ALI...

Reuters

Fudbal

OGLASIO SE DIREKTOR FIORENTINE: GLEDALI SMO DUŠANA KAO SINA, ALI...

Podeli vest

Fiorentinin sportski direktor Danijele Prade napokon je progovorio o situaciji sa Dušanom Vlahovićem

- Da, dobili smo važne ponude za Vlahovića u januaru. I otvoreni smo za njegovu prodaju. Ali nismo dobili nikakav odgovor od njegovih agenata. Juventus? Naša vrata su otvorena. Čekamo Dušana da odluči, potrebni su nam odgovori- rekao je Prade  dodao:

Foto: tanjug/ap

 

Sa naše strane je uvek postojala velika transparentnost. Nadovezaću se na izjavu direktora Baronea od juče. Naša vrata su otvorena, želimo da znamo šta igrač i njegovi agenti žele da urade. Otvoreni smo i da opet sednemo i da pričamo o novom ugovoru. Dobili smo konkretne ponude da ga prodamo. Za klub poput našeg koji godišnje fakturiše 75.000.000 evra je nedopustivo da izgubimo igrača bez obeštečenja. Zato želimo da znamo kakvi su njihovi plani. On je jak igrač ali ekipa je uvek najvažnija. Ne možemo da pričamo samo o njemu - rekao je Prade.

Foto: Tanjug

 

Upitan je da li očekujete da Srbin pređe u Juventus?

- Izabrao je Juventus? Neka nam to onda kažu. Ovde smo, otvoreni smo ali nećemo čekati večno. Pre svega mislim na njegove agente. Moramo da zadržimo profesionalno ponašanje i poštovanje. Oduvek smo podržavali tog momka, gledali ga kao sina, a ja lično sam veoma vezan za Dušana. Ovo nije laka situacija jer od strane ljudi iz njegovog okruženja nema nikakve otvorenosti. A on je za nas od velike vrednosti i ne smemo ga izgubiti za džabe. Ovde smo, tražimo rešenje i imamo veliku volju za dijalogom...

Kakve ponude ste dobili?

- Sve su bile veome, veoma dobre i zadovoljavajuće. Sa poželjnim načinom isplate. Ali nismo na kraju mogli da definišemo operaciju jer nije bilo nikakvog kontakta sa igračem. Cenimo ga na preko 70.000.000 evra a predsednik nam nije nametnuo nikakve uslove!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Smatram da bi za njega bilo najbolje da ostane u Fiorentini jos barem sezonu-dve. Tada ce vrjediti duplo . Tu je standardan , a u svakom novom klubu ce mu trebati vrjeme da se privikne i postane standardan. A to bi lakse ostvario sa jos godinu dve 'kalenja' u sadasnjem klubu. I treba malo vratiti zahvalnost Fiorentini.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17